Turbina audi Q7 3.0 TDI

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Nihče pa ne ve dejansko kilometrino tega voza. Še lastnik ne. Okoli mene je kr nekaj VW in redko kateri crkuje. Ubistvo sam tisti, ki so is tujine. Slovenci si želimo določene avtomobile in kupujemo, pa čeprav ne poznamo zgodovine avta. Važen, da ima to pa to in da je ta pa ta znamka.
Sam sem tipični slovenec in po nabavi avta sem posledično dost na servisu. Ne kupujem od slovenca, ker avto ceni kot zlato. Moj primer mondeota bi bil od slovenca cca 3000 dražji. za to razliko jaz poštimam avto in je kot nov, pa magari prvi dan crkne pumpa, šobe in vztrajnik. Se vedno pridem ceneje skoz.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz mam pa zannca, kit rdi, da so turbine turbine, ne glede na značko..in da določene zadeve crkujejo. potem so pa biserji s knstrukcijskim napakam

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Saj pa logično, to lahko napiše oz. izjavi le nekdo ki je bedak ali pa nekdo ki je ekstremno favš. Logično da boš iskal najbolj ugodno opcijo. Da poiščem najbolj ugodno opcijo me stane pol urce ter mogoče nekaj telefonskih klicev, koliko pa lahko profitiram pri turbini v teh pol urah? 1000€? Kdo pa zasluži 1000€ v pol ure pri nas? Pa če je to samo 500€...

Meni pa nekaj drugega ni logično. A ne pride tak avto s kakšno garancijo?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja odvisno kater letnik je? V osnovi ima Audi 2 leti garancije. Morda če imaš vse redne servise tipi topi lahko zaprosiš za kulanco... Ali kakšno garancijo imaš v mislih? Že res ta ima morda 70t km ampak če je potekel 2 letni rok je garancija adijo...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz mam pa zannca, kit rdi, da so turbine turbine, ne glede na značko..in da določene zadeve crkujejo. potem so pa biserji s knstrukcijskim napakam

V osnovi ima znanec prav, turbina je turbina in MOGLA bi dolgoročno delat od pravilni uporabi seveda. Jaz imam celo znanca mehanika ki trdi da je turbina praktično neuničljiva če delaš z njo po pravilih... No je pa potem tako da na določenih tipih motorjev turbine pač crkujejo bolj kot na ostalih, nekaj že bo na tem! Najbrž je dost odvisno kje je montirana turbina, kako se greje, kako se hladi itd...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
točn tko, vse je v načinu vožnje: torej mrzlega se ne tiši in pregretega se ne ugaša takoj, ter redno menjanje olja in turbina bo zdrava leeeeep čas
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
večini folka je kriv fiat, da so se zlizale michelinove gume

treba je evdet kdo kaj dela, kdo vse uporablja in kaj vse vpliva na delovanje. in imamo boljse in slabse izvedbe vgradnje.