Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ravno zaradi tega, ker išče ugodnejšo možnost, si je čez leta lahko privoščil Q7
Dobro povedano
Ravno zadnjič meli debato, pa je kolega hebal drugega kolega, v smislu, maš novega A5, a na bolhi iščeš rabljen iphone,
pa sem tudi sam rekel isto, mogoče sem bil malo že jezen na njega, v smislu, glej stari, zato ker je taki da išče kje bi blo ceneje,
kupi malenkost rabljen telefon ki je itak kot nov za 30% nižjo ceno, si lahko kupi taki avto, ti pa ko razmetuješ in ti ni za iskat
cenejše opcije, pa si s tem razmišlanjem nikol v živlenju nebos kupil takega avta in bos skoz vozil 8 let starega renoja al pa pižoja,...
Mi gre na qrac tako razmišlanje, pa mater, če nekomu na bentliju glavo raznese, mi bo logično da bo poskušal poiskat cenejšo opcijo,
model bo z ebay turbino zaslužil okol 1000€, ker je pač malo odprl laptop in poforumiral,... Negre se samo da prišparaš, videt je treba
tudi kako pametno se je človek lotil tega, ponavadi kajen/17/x6-tkarji zadevo peljejo na uradnega pa mu rešijo, pa stane kok stane...
Za mene je to tumasto, pa tudi če maš 7 številk na TRR, če se da jurja prišparat... Zakaj ne.