Tuji filmi in Slovenski kraji

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.010
11.131
113
PR fotke za avte se precej delajo v SLO.

recimo razred A j bil slikan v Piranu. Zdaj ta novi CLS slikan tudi na BRDU. itd.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
PR fotke za avte se precej delajo v SLO.

recimo razred A j bil slikan v Piranu. Zdaj ta novi CLS slikan tudi na BRDU. itd.

Jaz podobno mislim za S Dalmacijo, vsaj za kakšna bolj markantna vozila. Tudi slike novega CLS-a so se mi zdele posnete tam.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik garbo pravi:
oktobra;drugače pa korejci dost snemajo tle
res? kaj so še snemali? si bila kakšna statistka ali slučajno sodeluješ s korejci? lahko v kratkem pričakujemo veliko korejskih turistov? imajo tam kaj v navadi da gredo tja kjer so filmi snemani?
sicer pa priznam da nebi ločil korejca in japonca... mogoče jih je že veliko pri nas.

garbo

Pripravnik
8. avg 2007
204
0
16
My dear friend;;pa neki še kot potovalnih oddaj z njihovimi glasbenimi skupinami,mislim da so bile nazadnje tle Pristine.
Drugače sta ta dva igralca ena bolj priznanih v Koreji,pa tudi drama ima kar visoko gledanost.
To sceno poznam bolj preko hčere,ki študira japonšæino in korejščino.Mogoče samo še kot posebnost: kar neki študentov se je odločilo da raje pridejo v LJ študirat kot v ZDA.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a je bil kdo od alterašev/alterašic statist/ka? kakšna znana igralka ki pretepa svojega korejskega moža?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.442
113
lipica-848x1200.jpg

Tukaj je še malo več ozadja, kaj in po kakšnih cenih so hoteli zaračunati v Lipici:
Namesto brezplačne promocije so hoteli zaračunati 28.000 evrov

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
jebeni film ki ga nihče nebi videl ni prezplačna promocija pa še stroške imaš s tem torej sploh ni brazplačno. veliko držav ima povračilo za snemanje filmov za tujce veliko jih je tudi to ukinilo ker niso dobili željenih rezultatov.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new