Tuji filmi in Slovenski kraji

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik skala pravi:
piran in jezersko? zgleda so celo bili tam
Nekje je bil en članek da je ogromno posnetih v Sloveniji samo mi ne vemo ker je to za Indijski trg btw posnamejo več filmov kot holivod pa ne znamo izkoristit da bi se tržili. Da sploh ne omenjam reklam teh tudi kar nekaj posnamejo.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
V Ameriki, pa tudi na Hrvaškem cveti kelama: Ta film pa so posneli tu in tu. Mi mormo te info iskat na Alter-ju
Ti Bolywood filmi pa še v credit-u ne piše: posneto Izven indije.
Pa tak superrr block buster movie naj bi bil.
Ja eno dovoljenje morajo siguren dobit. Saj ga še v Afriki - Somaliji - zahtevajo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
piran in jezersko? zgleda so celo bili tam
Nekje je bil en članek da je ogromno posnetih v Sloveniji samo mi ne vemo ker je to za Indijski trg btw posnamejo več filmov kot holivod pa ne znamo izkoristit da bi se tržili. Da sploh ne omenjam reklam teh tudi kar nekaj posnamejo.
samo poglej prva dva. tam niso snemali v sloveniji ampak so samo ozdaje dali slovensko. bled pri prvem in... kamnik? pri drugem. mogoče ni kamnik in se močno motim samo je slaba kvaliteta drugega. in zgleda kot ozadje in ke kot dejansko snemano tam.
sedaj mogoče večina "posnetih tu" je v bistvu slika v ozadju.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
KSZ
Mam enga znanca, kamermana v osnovi, se je spetljal z indijsko filmsko industrijo pa kar nekaj produkcij pomagal ustvarit po celi SLO pa SRB....
Se kar dogaja, ni pa nikjer medijih vsega skupaj...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Za Bolywood produkcijo je bil pred kakim letom kar fajn PR na komercialkah, da snemajo v Sloveniji, so pa tudi povedali, da Indijci po celem svetu iščejo lepe lokacije, jih pa menda potem ne navajajo v filmih kot lokacije snemanja.

Ja lahko bi se tudi pri nas kak župan hvalil z lokacijami snemanj. Če je Indijcev 1,3 milijarde, ni vrag, da se jih ne najde kakih par 100 tisoč, ki bi prišli na ogled Slovenije in če vsak zapravi le 100€,...