Tudi paroh ni imun na denar

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a se kdo spomni zajetja vojaške opreme, radijske postaje itd, nekje sredi 90 tih. bile so na poti v bosno, kupljene iz prispevkov za pomoč srbom. zbirala je pa cerkev.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Komentar bralca na B92:

Pa čovek se asimilirao.
(Mrki, 12. jul 2012 10:12)

grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Meni verjemi! Če pa Softi prav da ni tako, potem pa naj bo tako kot reče!
Kolikor izmišljotin si samo o meni napaberkoval (da ne bom rekel laži), ti ne verjamem popolnoma nič, kar ni podprto z dokazi s treh neodvisnih strani in kolkovano.

Tko da, še enkrat, na osnovi česa to trdiš, ker na besedo ti ne verjamem.
To, da jaz menim, da so novinarji spet malo pretiravali, naj te ne ovira v dokazovanju z več kot enim stavkom

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Bo bo, samo ne tako kot naši sodniki, takrat bo za vse grešnike hudo z menoj vred! Kar se tiče teme, ti lahko povem še enkrat da je laž, sam Paroh je to povedal! Komu potem verjameš?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Glede na to, da je od iste firme, k uni iz Maribora, sam druga TM, na njegovo besedo ne dam prav veliko.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Za razliku od mojih prethodnih pisanja o Peranu, Protojereju stavroforu iz Ljubljane, o ekumenisti i predsedniku saveta hrišæanskih crkava, o popu koji se protivi da Srbi u Sloveniji dobiju status nacionalne manjine, i o onome koji je odlagao mirne demonstracije Kosovo je srce Srbije, o popu koji je obrijao bradu i kome je iz crkve netragom nestalo mnogo para, o popu koji nije hteo prisustvovati osnivanju srpskog saveza, a posle se tom istom savezu žalio da su pare ukrađene, o popu kod kojeg su sveæe skupe kao vatra i popu graditelju kulturno pastoralnog centra u Ljubljani vrednog tri miliona evra, danas neæu pisati.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
»Pozivu za učešæe na skupštini nije se odazvao g. Peran Boškoviæ, sveštenik srpske pravoslavne crkve u Ljubljani, kao ni mitropolit g. Jovan. I nastavlja: Jedna se odnosi na to, da je pop Peran obavestio društva da je bilo iz crkve ukradeno 250.000.00 DM. Čija su to bila sredstva, kome su bila namenjena i kako se je to rešavalo nije mi poznato, pričalo se da su to sredstva humanitarne pomoæi, odnosno sredstva za obnovu crkve, međutim više puta sam slušao primedbe da ne postoji Crkveni odbor, koji bi vršio nadzor« piše g. Čikiæ. Nameæe se čudan zaključak da onaj ko ne želi da uzme učešæe na skupštini , posle toga obaveštava društva da su pare pokrađene. Gde su pare

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Plus toga vrlo dobro znaju da mi jedino želimo da ih pitamo GDE SU PARE koje daju Savezu srpskih društava Slovenije? U priručniku čiji su autori Jakšiæ i Ðuretiæ, iznose podatak da je Savez srpskih društava Slovenije dobio u 2008 godini od R. Slovenije 55.100 evra, zajedno sa svojim društvima. Gde su pare? Samo za časopis MOSTOVI, Savez srpskih društava Slovenije, dobio je iz Srbije 22.100,00 evra. Gde su se štampale novine, i u koliko primeraka, gde je završavala razlika? To veæ ispituje policija Slovenije a mnogi bi želeli da znaju gde su pare od MOSTOVA?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
In kdo je pisec? Kakšen z veliko masla na glavi pa se sedaj maščuje Boškoviču! O kakšni manjšini naj sanjajo? Pri nas imamo italjansko, madžarsko in romsko manjšino, no pa nemško, ostalo so le priseljenci! Ne morejo se enačiti s tistimi manjšinami!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
teb bog ne bo sodil

zakaj?

menda se je v teh nekaj tisoč letih naučil delegirat delo naprej in ima sodnike
če pa vsem sodi sam,je pa zelo zaposlen in površen

komu verjamem? njemu ne.