Tudi paroh ni imun na denar

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Pripadnost neki ideologiji nima prav nobene veze z moralnostjo človeka - med pripadniki vseh ideologij (kristjani, muslimani, pravoslavci, protestanti, komunisti, harekrišnovci,..........) imaš poštenjake in lopove.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.675
538
113
Sem prebral Pahor namesto paroh
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Sem prebral Pahor namesto paroh
smile-1.gif

Pahor se bere bolj domače , pa še bolj verjetno bi bilo glede na to kakšne so pokali tri leta

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Pripadnost neki ideologiji nima prav nobene veze z moralnostjo človeka - med pripadniki vseh ideologij (kristjani, muslimani, pravoslavci, protestanti, komunisti, harekrišnovci,..........) imaš poštenjake in lopove.

Maš res.

Ampak šef bi moral bit za vzgled.
evil.gif

loko123

Zelenc'
14. jul 2012
23
0
1
Citat:
Uporabnik dsf pravi:Povzeto po Svetlani
So stvari, ki jih je treba sovražiti. Po mojem mnenju je ČEFURIZEM v Sloveniji nekaj, kar moraš sovražiti. Jaz to čutim kot svojo državljansko dolžnost."

aplauz.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:

Maš res.

Ampak šef bi moral bit za vzgled.
evil.gif

Saj so mu vsi slovenski šefi za vzgled...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Meni verjemi! Če pa Softi prav da ni tako, potem pa naj bo tako kot reče!
Tebi ni za verjet. Žal si precej nerazgledan, tudi tisto, kar veš, so v večini dve tisočletji pravljice. Pa še poln sovraštva si do vseh, ki se ne skladajo s tvojimi pogledi na svet.

off: Tista reč se že namaka.
cheer.gif