Tržna inšpektorica in fake profil na Facebook-u

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Zame se bojo potrudil ko bojo uvedli davcne blagajne za vse gostince, ko bojo vse fušarje prisilili vsaj v nekaksno obrt... Sej fantje so pridni, sam jebat ga, ce morem jest ne vem kok davkov placat, potem jih naj tud oni. In to sploh ni tak problem. Vsak inspektor naj gre po gostilnah in naj malo na usesa vlece, kdo komu kaj pocen zrihta... Sej ko bojo 20% fusarjev kaznovali, se bojo ostali ustrasili in si zrihtali vse potrebno....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Tole s FB in iskanjem dela, mi nekak ne drži vode.
1. Kako mi lahko nekdo tretji prepove kaj lahko gor pišem? Bi razumel, da so to FB pravila.
2. Tudi če nekomu spečem torto, še ne pomeni, da za to ne bom izdal računa. Če imam sp in pečem torte, pa si prek FB dobim stranke, ne vidim nobenga problema.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Kaznuje se:
- oglaševanje dejavnosti, za opravljanje katere nisi registriran,
- opravljena dejavnosti, za katero nisi izdal računa.

Dotični glasbenik je neki osebi (katera definitivno ni bila namišljena, ker sicer pošta ne bi bila dostavljena) prodal CD, za kar pa ni izdal računa. Korektno in pravilno! Nima pa to nobene veze s tem, da je vse skupaj potekalo preko facebooka ... je šlo le za način komunikacije.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:

Še dobro da nisem dobil kazni. Če bom še kdaj brez službe, sedim doma in čakam na poziv zavoda. Nekaj podobnega se mi je v preteklosti že zgodilo ko sem med bolniško hodil na predavanja in izpite.

Odvisno od bolniske oz. kaj zdravnik dovoli in kaj delas v sluzbi.
Pri mnogih zaposlitvah je normalno, da ce nisi dovolj zdrav za sluzbo, da tudi na predavanja in izpite ne mores hoditi.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Je to ta primer?

https://www.facebook.com/tilen.pusar

Uklonilni zapor!
Se spomnite, ko je inšpektorica pod lažno identiteto hvalila mojo glasbo in naročila moj cd ?! No, epilog zgodbe je kazen, nekaj čez 400eur za "prodan cd". Namesto uklonilnega zapora pa mi sledi 100ur dela v javno korist. Sicer imam bolj malo časa, ampak v javno dobro si ga bom pa že vzel nekaj, a ne . Veselim se novih poznanstev, lahko bom širil svojo publiko in zraven prodal še kakšen cd .
Osti jarej rojaki moji