Tržičan.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
http://24ur.com/novice/crna-kronika/celno-trcenje-vozil.html

Citat:
Vse se je začelo, ko je 20-letnica iz okolice Tržiča z osebnim vozilom peljala iz smeri Kranja proti Podtaboru. V avtu je bilo pet oseb. V bližini nadvoza nad avtocesto za smer Strahinj so trčili levo, v kovinsko varovalno ograjo. Vozilo je obstalo na prehitevalnem pasu, obrnjeno v nasprotni smeri vožnje – v smeri Kranja. Vsi potniki so najprej izstopili, nato pa se je za volan usedel 25-letni Tržičan in po sredini odpeljal v smeri Kranja, torej v nasprotno smer.

A je treba še kaj dodat?
10.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa to ne morš verjet, celi spis na 24ur sem prebral, to se da celo trilogijo o bratovščini pijanega prstana o tem posnet...

Jaz se vsakokrat, ko pridem domov čudim, da sem še živ.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Mene v bistvu čudi nekaj. Zakaj niso druga vozila opazila, da nekdo vozi v napačno smer, glede na to, da je bila noč in da je luči nekako nemogoče spregledati? Vsi so bili nasekani, ali pa splet okoliščin... vedeli najbrž ne bom nikoli.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Škoda mladih življenj. Bi pa bilo zanimivo vedeti, zakaj se je 25 letnik odločil voziti, zakaj sploh voziti po nesreči in zakaj v nasprotno smer.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ne vem kje so vse kontrole res ne vem zakaj je lahko poštimano v tujini, ko gledam oddaje, kako lovijo budale po cestah v AUS/DE/GB itd......naša policija je pičkim dim, postavijo se po liniji najmanjšega odpora, pri kakih tablah, kjer je omejitev 40 ali 50, kapa dol.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa ne vem kaj se pritožujete, da vas vidim, kako bi se peljali v pravo smer, malo vinjeni po prometni ko si čisto brez orientacije...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Za volan se sigurno ne bi takoj po nesreči vsedel. Pa ko sem za volanom napiham vedno 0.0% Ampak današnja mladina tako v večini ne pozna nobenih norm.
10.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ne zapret, naši zapori so kot hoteli. Kakšna SOČA pa take ustanove bi bile primerne za njih, da se na lastne oči prepirčajo, kaj dela hitrost in norost na naših cestah.
10.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Škoda mladih življenj. Bi pa bilo zanimivo vedeti, zakaj se je 25 letnik odločil voziti, zakaj sploh voziti po nesreči in zakaj v nasprotno smer.

mladih zivljenj, ki so nevzgojeni ni nikoli skoda. treba popucat take. vcasih jih je milica danes se sami. se premalokrat!!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Nightcrawler pravi:
Mene v bistvu čudi nekaj. Zakaj niso druga vozila opazila, da nekdo vozi v napačno smer, glede na to, da je bila noč in da je luči nekako nemogoče spregledati? Vsi so bili nasekani, ali pa splet okoliščin... vedeli najbrž ne bom nikoli.
Peljal se je le 2km in sred noči ne bi bilo čudno, da ni nikogar srečal tisto minuto.
Pa tudi če bi, koliko časa pa potrebujejo policaji, da bi zaprli cesto?

Bolj me čudi to, da nihče od petih tržičanov ni opazil, da se peljejo v napačno smer

Mi je zadnjič ena pravila, da so enkrat zgrešili in so se peljali pri kopru v napačno smer. Pa so šli na prvem izvozu dol.

Pa ne stardeci, so bli mulci stari tm okol 20let.

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Bolj me čudi to, da nihče od petih tržičanov ni opazil, da se peljejo v napačno smer

Sej se niso peljali z njim (kot je razumeti iz članka, se je odpeljal sam). V tem času pa, tudi če bi vsi preostali klicarili 113, nebi bilo prav nič drugače. Žal
frown-1.gif