Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Jaz se (po tvoje) delam bukovega, ti pa očitno si. Sorry, ko župnik pri oznanilih ukaže, da potrebuje v ponedeljek popoldne dva kmečka junaka, da mu bosta nažagala drva, za "boglonej", - se temu lahko reče, da je pač "gospod". Pa bi ona dva junaka tudi kdaj bila rada "gospoda"
, evo ti Marxov socializem !
Marš!
Ne štekam problema, oz. sem vsak dan sproti presenečen, kako zarukani ste lahko levaki
...
Pa kaj, če župnik povpraša za prostovoljce za sekanje drv? Lahko je župnik star in bolan in dejansko rabi pomoč.
Če bi te tvoja stara. betežna soseda prosila, da ji prineseš iz kleti dve vedri drv v stanovanje, bi jo tudi poslal u quratz, da bi "ti bil tudi gospod"?
Ali te pač samo tako zelo motijo župniki. Oziroma "Gospodi" Zakaj že? Si želiš, da bi bili spet vsi "tovariši" - vsi enaki, no eni vseeno malo bolj enaki.
In pazi tista dva, ki bi prišla župniku nažagat drva vesta, da je bo to za "bohlonej", ampak mogoče jima pa vseeno stisne kaj v žep. In ljudje na deželi, ki pomagajo župniku, ali pa sosedu ne pričakujejo nič za nazaj. Ker ve, da npr, če njemu zgori hiša bo sosed/župnik pomagal zbrati ljudi/denar za pomoč - itak bodo pa prišli sami.
.
Na drugi strani pa imamo delavce v slovenskih firmah, tudi v državni lasti(!!), ki niso delali "za bohlonej" in jim delodajalci po mesece ne plačujejo plač, leta prispevkov in naša demokratična država in njen vrhunski (revolucionarni) pravni sistem to kar tolerira. Saj gre za "naše" delodajalce. I nikome ništa!
.
In potem imamo take revolucionarne jurišnike, kot si ti, ki ga neizmerno moti, da dva desca/fanta prideta župniku "za bohlonej" nasekat drva.
Včasih sem verjel, da je večina vas jurišnikov revolucije plačana, da po forumih pljuva po vsem, kar ne poveličuje "dosežkov socializma", ampak zdaj se mi pa zdi, da ste tako zaslepljeni-ideološko oprani, da to delate iz prepričanja.
In ob tem mislite še, kako hudičevo pametni da set.
Niste.
Se kdaj pogledaš v ogledalo?
.
Disclaimer: Ateist - nisem niti krščan, ampak mi gre ob takih izpadih na kozlanje.