Trst je naš! (2009)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Al pa če počakate še 5 dni da bo na TV.
rolleyes-1.gif
Katera postaja? Ura?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jupol, dokler ga ne zavrtijo še na TV:

Nisem ljubitelj slovenskega filma, ker mi enostavno ne potegne gledališka igra na televiziji, dolgočasna kamera in zlajnane zgodbe.
Za mladega režiserja, čigar kratki film je diplomsko delo, lahko rečem samo - kapo dol.

Predstavitev s komunizmom obremenjenega in prepojenega glavnega lika je enostavno čudovita. Tisti prizor, ko pred spanjem posluša vinilko in prižiga sveče ob kipu, je pravi masterpiece v malem. Samo molitev pred spanjem na drugačen način in z drugačnim objektom oboževanja.

Police academy style policistki sta super, sploh ko popadajo pod slepimi (verjetno) naboji.

Fora po odjavni špici pa je tudi super pika na i.

Končno en slovenski film, ki ne bazira na južnjaškem humorju (ironično), temveč kakšno stvar pove še med vrsticami.

V bistvu sem popolnoma navdušen.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Danes sem hotel ta film pogledati,zdrzal sem kaksnih 5 minut....kozlarija od filma,skoda vsake minute zanj.
V xvidu ga je 349 MB.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Se bo lepo vklopil k ostalim režiserjem slovenskega filma, filmček je beda od bede.
uf-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Jupol, dokler ga ne zavrtijo še na TV:

Nisem ljubitelj slovenskega filma, ker mi enostavno ne potegne gledališka igra na televiziji, dolgočasna kamera in zlajnane zgodbe.
Za mladega režiserja, čigar kratki film je diplomsko delo, lahko rečem samo - kapo dol.

Predstavitev s komunizmom obremenjenega in prepojenega glavnega lika je enostavno čudovita. Tisti prizor, ko pred spanjem posluša vinilko in prižiga sveče ob kipu, je pravi masterpiece v malem. Samo molitev pred spanjem na drugačen način in z drugačnim objektom oboževanja.

Police academy style policistki sta super, sploh ko popadajo pod slepimi (verjetno) naboji.

Fora po odjavni špici pa je tudi super pika na i.

Končno en slovenski film, ki ne bazira na južnjaškem humorju (ironično), temveč kakšno stvar pove še med vrsticami.

V bistvu sem popolnoma navdušen.

Daj povej foro po odjavni špici... fotr je preklopu na Discovery
bonk.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ej, poglej si, resno... čeprav malo zgubi poanto, če ni direkt po filmu.

Na vseh "travnikih" je film drugače.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Daj povej foro po odjavni špici... fotr je preklopu na Discovery
bonk.gif
Mislim, da je tudi na TV SLO ni bilo včeraj. Tako da tudi jaz ne vem, kaj je ta fora.

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
ksz...

Se moram strinjati z Jernejevim postom
aplauz.gif
Film je (presenetljivo!) zakon...

P.S.: vsa pohvala kameri, ki se ustavi na ritki smrklje, ko pleza s konja...
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Je. Za naše razmere.
Mi je šlo pa cel čas gledanja eno po glavi: kakšen bi bil v celovečerni obliki, s Holywoodskim proračunom in Holywoodkimi prijemi (in seveda z ohranjenim bistvo in podrobnostmi, kot je knjiga, plata ...)