Trgovine z oblčili za mlade v Trstu ali bližini

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A obstaja res v bližini železniške ena hala, kjer majo zelo poceni oblačila? Al pa kje v bližini, da bi blo zanimivo za študente in študentke. Pa da je kvaliteta kolikor toliko, da ni samo za 1x
smile-1.gif
Ni treba, da so neke uveljavljene blagovne znamke.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Obstaja ja, tik ob železniški postaji, mislim da se imenuje Mirela.... Je pa folka not za popizdit... kolona za blagajno: vsaj ene 20 ljudi pred tabo... pa pri vsej tej masi ljudi, težko dvomim da lahko kej sploh probaš. Glede cen je pa tko... če vas gre ene 5, pol se ti mogoče še kej splača, drugač pa bolj kakšen H&M, Zara,... Vglavnem, raj za švercarje
smile-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Obstaja ja, tik ob železniški postaji, mislim da se imenuje Mirela.... Je pa folka not za popizdit... kolona za blagajno: vsaj ene 20 ljudi pred tabo... pa pri vsej tej masi ljudi, težko dvomim da lahko kej sploh probaš. Glede cen je pa tko... če vas gre ene 5, pol se ti mogoče še kej splača, drugač pa bolj kakšen H&M, Zara,... Vglavnem, raj za švercarje
smile-1.gif

Mirela pa res ni neka kvaliteta, pač je res pocen ampak to je sam za šverc
wink-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Hvala za tele napotke, ste dobli 5*.
Jutri mamo namen dol iti, iz Štajerske, poln avto, prvo mal nakupovanja, pol pa verjetno malo do Devina, Sesljana, mogoče Repentaborja,...da združimo.
Hm, kaj sta to mislila s švercanjem. Da kao keri dol kupijo pol pa pri nas na tržnici preprodajajo? Mi bomo mel bolj za sebe
smile-1.gif

Aja, je tam kak poceni parking zraven? Al denimo bolje s tramvajem it?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Huh, tale trgovina me je pa presenetla. Način prodaje in nakupa, predvsem pa kolko robe majo v trgovini. Bi jo morali kr malo povečati...Gužva pa abnormalna..
No, jst nisem nič našel, nežnejši spol pa je našel nekaj kosov po ugodni ceni
smile-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Hja, eni pravijo da tam smrdi da ni za zdržati, da pride roba narejena iz zdravju škodljivih snovi in lahko povzroči različna obolenja na koži in podobne stvari...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ja cena ja, ampak govorimo o sami "robi", me zanima če je to spoh res in možno, ali si je nekdo izmislil in širi naprej, ker mu gre dobiček ?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, večina je res 95% viskoza in 5% elastan. Majo tudi bombaž, lan,...za okoli 10 €
smile-1.gif
AMpak meni niso ravno smrdele.
Se pa ista roba po naših štacunah (vem za neko oblekco) prodaja po 27 €, več kot 4x dražje!!!
uf-1.gif