trgovine v tujini

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No mene je zanimal za ženo, ker moških oblek, ne nosim. Kje pa kupuješ, a v Banja Luki al kaj? Mislim tolk robe kot si jo v enem postu naštel še nikol v življenju nisem imela, tko da si zdej jasno dokazal, da si šopinger, v primerjavi z mano si obsedenc s šopingom. Tko da ni čudno, da vi tipi veste kje se da kaj ugodno kupit. Pa un pregovor "Obleka naredi človeka" od zdej naprej velja za tipe.

Ej pa kaj ti misliš, da ne bi dobila prevoza brez provizije??????

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v banja luki pa res ne kupujem oblek. kupujem cunje ta tko.
obleke sem podpiral muro, ali pa beograd

prvimaj, nicholas pa še se kaj anjde
sport elganca..monto bene, tifany
lej..greš do sajmišta v BG. to je bliz kolodvora, tko d alahko potegneš z vlakom dol in nazaj. in maš tam vse. predvsem pa to nimajo vsi v sloveniji

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
aja, čaki tole me pa zanima, dej ti kaj več povej o tem kake firme so to, mislim ne bi zdej v BG hodila po cunje, če me razumeš

o ženini garderobi spet ne doha ne sluha
smirk-1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
no me veseli vsaj nekaj konkretnega, nicolas mi je všeč, zabeleženo, če bom šla čez poletje v BG

se javim z novo kolekcijo, kjer koli že bo
wink-1.gif

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no, me veseli.

pol maš pa še neki prvi maj..sem..jeseni kupil tak hud fukabilen zenski plašček, da te na rit dol vrže.

sam kaj nej ti rečem..pivo, karta bg, označim kam..in ti letiš.
men pa prpelješ 6 pak 2l jelena

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
a reeeeeeees
shocked-1.gif
, dej sliko gor prilep, da vidim

ja nema probljem, sam jaz grem to na izi đungla radio in hit the road Jack Ljubljana-Zagreb-Beograd

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
pojma nimam, v BG še nisem bila, sem se sam 1x peljala do Sarajeva, ma ti si zemo, dej slikco gor raj

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
za đunglo ne more vedt turist, pa da si ne vem kaj.

kako nej ti dam slikce gor? mal google, drgač pa fajn izlet. spotoma še surčin, letalski muzej.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
majči..če je an obešalniku..ni to to..če je na modelu..gre za kršenje zasebnosti..lutke pa nimam.

lohk pa dam emre, pa preverim a bi bil teb prav, in probamo v živo

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
pa sej je samo slikca, to je pa res tamal problem dva klika naredit, jao jao, hvala za trud no, sam me je res firbec matral
smile-1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja lahko, sam ne klasike, H&M in unih quelle katalogov, raje kaj neobičajnega, e a mogoče veš če je Monsoon trgovina v BG?

majč