trgovine v tujini

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Hej,

glede na to, da tipi tle gor veste vse o šopingu najboljš, da vas vprašam kam v tujino se splača it v lov na poletno kolekcijo, italija-trst, palma-neki, hrvaška-zagreb-še kej?, avstrija-pojma nimam, internet
cool-1.gif
? V glavnem linkite vse šoping centre v radiusu 200 km od Ljubljane s komentarji - gužva, cene, ponudba, dostop itd.

Jaz sem bila samo v telele trgovine, ki je ni v LJ. Center je v treh nadstropjih s parkirno hišo, pa za ljubitelje špagetov je v marketu pravi raj.

majč

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
Jaz grem večkrat do Tricesima (UD). Meni ne sede jodlarski izbor za trgovine z oblačili in obutvijo. Sicer pa največ kupujem preko neta (UK).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
V celovcu je tolk tega, da se mi niti pisat ne da, je pa recimo City Arkaden eno tako veliko, all-in-one, nakupovalno središče z brezplačnim parkingom 1 uro.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Odvisno kaj iščeš, kaj nosiš, kakšen stil...

V nedeljo sm bil v Palmanovi (IT), dost hudih novih stvari, iz Ljubljane preko Fernetičev, do tja maš 1,8eur cestnine v eno smer, parking zastonj.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
zadnjic sem se ustavil v McArthur outlet v Noventi (pred Benetkami). To je ista firma kot v Parndorfu, čerpav je tukaj malo drugačen nabor štacun. Cene so mi ble pa kar ugodne. Je pa dosti manjši kot tisti v Parndorfu.

http://www.mcarthurglen.it/noventadipiave/

Je pa še en v Salzburgu,... bo treba še taga iti pogledat
smile-1.gif
(Boss)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja opažam, da pretežno kupujete v Italiji, kako je kaj na Hrvaškem? Ja zanima me poletna kolekcija od kopalk do oblekc, no punce sej vi tud lahko napišete, čeprav se mi zdi, da so tipi tle gor tata mata za cote, dobr pustmo zdej imiđ, vsega ne morjo imet
evil.gif
.

@Narodnjak je to to?

@provokator: Ja za delo v metalurškem laboratoriju potrebujemo zaščitno opremo kot so halja, očala, rokavice. In ne, vse kupujem v Sloveniji, razen ostalega potrošnega materiala, ki je cenejši v Italiji, če že hočeš vedet.

majč

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja opažam, da pretežno kupujete v Italiji, kako je kaj na Hrvaškem? Ja zanima me poletna kolekcija od kopalk do oblekc, no punce sej vi tud lahko napišete, čeprav se mi zdi, da so tipi tle gor tata mata za cote, dobr pustmo zdej imiđ, vsega ne morjo imet
evil.gif
.

@Narodnjak je to to?

To je to ja.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Dej ti nehi ljudi podjebavat, če nimaš kaj konkretnega napisat o tej temi, te prosim, da obdržiš nestrpne komentarje zase.

Kaj si pri pomerjanju oblek svoje žene tudi tako nestrpen ali tam potrpežljivo čakaš in ji pridržiš torbico? Upam, da jo vsaj v šoping pelješ.
smile-1.gif

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
soping sovrazim. resno. recimo zanc sem sel po cevlje..kupil sem dvoje. pred dobrim letom sem bil predzadnjic v trgovini s cevlji. kupil sem 5 parov.
obleko..sem sel v murino stacuno..in s ezmenil za 4 na enkrat.
kavbojke..sem pred 4, 5 leti kupil troje anenkrat..jih mam se..ok roba
nogavice..verjela ali ne jih je cez 100 parov. k mi je neki vsec, kupim 30 do 50 parov.
k grem v giga sport, hervis..v enmu dnevu kupim vse kar rabim za pet let.
nazadnje sem kupil dva kulta v enem popoldnevu..cestaka in gorca..ke rnisem vedel kaj bi.

drgac pa z banja luko nisem ehcal. ce potegnes do BG, sicer 500km, bos ansla se vec dobre, pcoen robe..predvsem pa nekaj akr nima vsaka slovenka na sebi.

za ustrezno provizijo te peljem dol, ko gremo na eno fantovscino.
smile-1.gif