Pred kratkim sem že imel produkte v košarici, pa mi nekaj ni dalo miru in sem v zadnjem trenutku šel malo bolj podrobno preverit to stran. Stran je precej sumnljiva, po svetu je veliko nezadovolnjih uporabnikov (enako stran kot za .si končnico imajo še za mnoge druge države), firma o kateri ne moreš izvedeti nič drugega, kot to, da je iz Gibraltarja, ...
Iz vsega skupaj sem nekako razbral, da gre za robo iz sivega trga. Če si pravi srečko, potem je to ok, za vse ostale pa to pomeni, da bojo v času garancije verjetno popravilo delali v Gibraltarju ali UK, po garanciji pa sploh vprašanje, če jim bo kdo želel popravljati. Tudi dobavni roki na sivem trgu niso vedno jasni. Meni so garantirali, da mi takoj po plačilu pošljejo D750, ki ga zaradi potresa na japonskem v tistem času nisi dobil praktično nikjer.
In kot je že Pakul povedal, cene niso toliko nižje (če sploh), da bi se splačalo kupovati tako robo.
Pa takih kompletov, kot je napisal Pakul je še kar nekaj, jaz sem jim celo pisal, če je to napaka, pa so odgovoril da ne. Citat njihov pomoče pa je takle "they work together but you will not get a full frame picture" .