Trezor. Katera ključavnica?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Dal ti bom link za trezor ki ni precenjeno drag , jih je več vrst in tudi sam imam nekaj od te izbire, je na ključ in to je čist dovolj za uporabo, ima tudi kar precej KG in tudi je delno ognjevaren, Je za mape z a 4 format in še malce več je 2 predalni.Moj tehta skoraj 50 kg , cena 220 eur. Kaj več na zs.

http://www.trevis.si/trezor-pt0

Dejansko imam iz te serije samo na ključ;

http://www.trevis.si/trezor-et1

http://www.trevis.si/trezor-pt4
2495129-pt1_s8_vn_op.jpg

Priponke

• 2495129-pt1_s8_vn_op.jpg
    2495129-pt1_s8_vn_op.jpg
    17,8 KB · Ogledi: 446
Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
elektronska ključavnica ne vem, če bo imela pomen pri ognju. Elektronika tudi zgori, potem se pa lahko j....!!!!
Včasih si imel samonastavljivo kodo mehansko. Ajaa..... to je staromodno. Danes se mora vse odklenit/zaklenit s "pametnim " telefonom

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Vsi elektronski sefi imajo tudi zasilno odpiranje preko ključa.
Elektronski pomeni le to, da imaš kodo in jo lahko spreminjaš, če je uporabnikov več.
Mehanski so zastareli, zdaj se uporablja večinoma ali ključ ali elektronska ključavnica.

Da pa bi preko telefona to odpiral, pa še nisem slišal
confused-1.gif

Zanimivo mi je, kako ena preprosta tema o majhnem sefu privabi na plan neke zadetke, ki v vsem vidite teorije zarot, slabo vzgojo, željo po odpiranju preko pametnih telefonov in ne vem še kaj
confused-1.gif

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Pri Trevisu mi gre na živce, da nimajo nikjer objavljenih cen.
ET1 je nekaj takega kar iščem, samo je 5cm previsok.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Vsi elektronski sefi imajo tudi zasilno odpiranje preko ključa.
Elektronski pomeni le to, da imaš kodo in jo lahko spreminjaš, če je uporabnikov več.
Mehanski so zastareli, zdaj se uporablja večinoma ali ključ ali elektronska ključavnica.
Da pa bi preko telefona to odpiral, pa še nisem slišal
confused-1.gif

Zanimivo mi je, kako ena preprosta tema o majhnem sefu privabi na plan neke zadetke, ki v vsem vidite teorije zarot, slabo vzgojo, željo po odpiranju preko pametnih telefonov in ne vem še kaj
confused-1.gif

Točno takšen odgovor si napisal/a, kakršnega sem od nekoga pričakoval. Bravo. Alter pač.
cry12bpy.gif

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
confused-1.gif

To je klasika. Na 100 odgovorov mogoče 2 relavantna in uporabna.

Mene pa zanima kaj pomeni ognjevarnost. Imaš tu kakšne stopnje npr. koliko časa zdržijo v ognju? Razlike v ceni so namreč lahko velike.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Se opravičujem , sem bil odsoten in nisem mogel prej odgovoriti.

Pri Trevisu mi gre na živce, da nimajo nikjer objavljenih cen.
ET1 je nekaj takega kar iščem, samo je 5cm previsok.

Sam sem jih kontaktiral preko kontaktnih podatkov in tudi telefonsko, sem dobil tudi odgovore glede cen in dimenzij tako da se je najbolje obrniti direkt na njih, cene so primerne kvaliteti in namembnosti tudi ognjevarnosti in možnosti vloma, ta ki ga imam sam je dimenzij kot piše na linku imajo pa tudi druge dimenzije in oblike malo preglej na njihovi strani, sem pa iskal trezor ki sem ga našel pozneje prav pri tej firmi z temi lastnostmi ki jih ima kajti dosti je cenenih proizvodov z slabšim materijalom in izdelavo. Boš jih našel cenejše tudi v obiju in td. vendarle so izdelki brez večje varnosti.Za tega sem siguren ker ima certifikat ki je priložen.