Treba je zamenjat... M8 ali S5

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Google Drive sem pustil, tako da za ta primer nimam odgovora. Od vseh ostalih disablanih pa niti ene ni na seznamu mojih aplikacij v Google Playu, zato tudi nič ne teži s posodobitvami.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dobro... rootal ga zaradi tega ne bom ker mi čist super dela, me pa vseeno zanina kako je Slicku uspelo disablat bilo katero stock aplikacijo brez da bi jo prvo downgredalo na prvotno verzijo in da jih potem ni med možnimi posodobitvami. Saj tudi meni če disablam ne teži za posodobitve, jih pa imam vmes.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Poskusi resetirat telefon za tem ko onemogočiš aplikacijo. Jaz sem si tako z Note 3 odstranil nekaj googlovega (hangouts, gmail, kiosk...) in samsungovega (chaton...) bloata. Pred ponovnim zagonom je tudi meni težilo za update, po ponovnem obisku marketa pa nič več.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja že... ampak ko greš na upravitelja aplikacij in "onemogočiš" aplikacijo ki je na rabiš (npr. Google Drive), ti v prvi fazi to zadjo različico programa uninstalira in potem imaš onemogočeno prvotno verzijo tega programa, potem pa ti google play vedno teži da so nove posodobitve za to aplikacijo, a se da to odstranit da ti ne teži na seznamu? LP
Čisto enostavno.
Greš v google play in v nastavitvah odstraniš kljukico pod Obvestila:Obveščaj me o posodobitvah prenesenih aplikacij in iger.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja... vendar potem sploh ne obvešča o nobeni drugi posodobitvi tudi za programe za katere bi želel da me obvešča!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Poskusi resetirat telefon za tem ko onemogočiš aplikacijo. Jaz sem si tako z Note 3 odstranil nekaj googlovega (hangouts, gmail, kiosk...) in samsungovega (chaton...) bloata. Pred ponovnim zagonom je tudi meni težilo za update, po ponovnem obisku marketa pa nič več.

Kako misliš da ga naj resetiram? Saj potem izgubim vse podatke na telefonu? Misliš da ga dam na tovarniške nastavitve?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja... vendar potem sploh ne obvešča o nobeni drugi posodobitvi tudi za programe za katere bi želel da me obvešča!
Teži samo za tiste aplikacije,ki jih imaš nameščene ne pa za tiste katere imaš onemogočene.
in tudi tiste ki imaš nameščene ti ko enkrat ne posodobiš ne teži več dokler kakšna druga aplikacija ne dobi posodobitve,takrat pa posodobiš samo tiste,ki jih želiš.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ne ne, samo ugasnat in prižgat nazaj, kot računalnik ko kaj ne dela
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sem še sam sedaj to naredil;
klik na povrni na tov. različico.
klik disable
stran kljukico pri notification
force stop

Po restartu telefona so ostale disejblane. V play-u mi pa tudi ni ponudilo updejta.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja toda kot je rekel AvtoFun,če nimaš kljukice pod obvestila potem ne boš prejemal obvestil za nobeno aplikacijo.
Kot pa sem že prej povedal.Updejte ti ponuja samo za tiste aplikacije katere imaš nameščene ne pa za tiste katere imaš onemogočene.
Imam onemogočene Google Drive,Google+,Hangouts...in mi za nobeno ne ponuja posodobitev.
Ponuja pa posodobitev za tiste aplikacije katere so starejše verzije in če je enkrat ne posodobiš,posebej za to aplikacijo ne ponuja več,samo takrat,ko pa bo izšla posodobitev za kakšno drugo aplikacijo pa ti zraven ponudi posodobitev tudi za vse ostale,ki so nameščene.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kljukico sem odstranil samo za aplikacije, ki sem jih onemogočil. vse kar sem napisal, se nahaja v istem meniju.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Dobro... rootal ga zaradi tega ne bom ker mi čist super dela, me pa vseeno zanina kako je Slicku uspelo disablat bilo katero stock aplikacijo brez da bi jo prvo downgredalo na prvotno verzijo in da jih potem ni med možnimi posodobitvami. Saj tudi meni če disablam ne teži za posodobitve, jih pa imam vmes.

Vidim, da ste vmes že napisali rešitev (greš na app, zbriši medpomnilnik, počisti podatke, odstrani pokaži obvestila, vsili ustavitev, po potrebi downgradaj na tovarniško verzijo, onemogoči). Tako sem onemogočil ChatON, Google+, Yahoo*, *Samsung* in še nekaj njih, za nobeno ne teži za posodobitev, tudi za tiste ne, kjer je bil narejen downgrade na tovarniško verzijo.