Transport 6 oseb do München-a

Oakey

Majstr
3. feb 2016
921
556
93
Poleti letimo iz Münchna in se čez en teden vračamo. Zdaj pa je problem kako spraviti šest oseb do tja brez, da bi se vozili z dvemi avti in si delali dvojne stroške. Ne poznam nikogar, ki bi imel avto za 6 oseb, da bi mi ga morda posodil.

Morda kakšna ideja kako spraviti toliko ljudi tja? GoOpti je zelo drag, se že skoraj bolj splača vozit z dvemi avti. Najem kombija je pa tudi predrag glede na to, da bo potem avto en teden tam stal. Avtobus pa odpade.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
921
556
93

Zapora proge v Avstriji (do 13. 7. 2025)​

Zaradi obnove Tauernskega predora je do 13. 7. 2025 zaprt del Tauernske proge, ki poteka med Salzburgom in Beljakom, na odseku Schwarzach – St.Veit – Mallnitz – Obervellach. Zaradi tega je na železniškem omrežju Avstrijskih zveznih železnic spremenjena organizacija izvajanja prevozov potniških vlakov.

Umaknjeni / ukinjeni so dnevni direktni vlaki, ki so prej vozili na relaciji Villach Hbf – Salzburg Hbf – München Hbf in nazaj. Potnikom je sicer omogočeno potovanje na relaciji Villach Hbf – Salzburg Hbf – München Hbf in nazaj, vendar potovanje vključuje večkratne vmesne prestope in nadomestni avtobusni prevoz.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.916
1.041
113
Vse recimo temu normalne opcije si pokril / odpikal. Na misel mi pride edin, da vas kdo s kako Cessno direkt na letalisce zategne. Pol pa ostane sam se teleport ali kaj podobno futuristicnega. Ceprav se mi zdi, da boste kar avta vpregli... old school transport.

• Haha
Reactions: Oakey