transfer, prevoz, let

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
letalo polno strokovnjakov sestrelijo neznanci
letalo poljski politikov pade
letalo nekih drugih strokovnjakov izgine

a danes nben več ne razmišlja, da se potuje ločeno?
in če je vse res, a rusi krojijo usodo sveta od blizu, ali američana na daleč?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Razlika je, Rusi so grdi, grdi, anglosaksonci pa pridni, pridni...

(Seveda, če nasedaš propagandi, ki jo trajbajo židje (Hollywood) že čez 70 let...)

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

(Seveda, če nasedaš propagandi, ki jo trajbajo židje (Hollywood) že čez 70 let...)
Pri takšnih debatah se je potrebno le vprašati, kdo živi bolje, povprečen Rus ali povprečen Američan.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Če bi šli alterjevci na izlet z avionom, bi tudi morali vsak s svojim, ker škoda v primeru nesreče bi bila nenadomestljiva....
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Pri takšnih debatah se je potrebno le vprašati, kdo živi bolje, povprečen Rus ali povprečen Američan.

Ne vem, se mi pa zdi da Rusi nimajo živilskih znamk...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

kaj pa so merila za 'boljše življenje'

je boljše imet mercedesa
al buica

bmw
al accuro

vodko
al
johnija

al kako to meriš?

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Zelo me preseneča ruska sociala, ki pošilja socialno šibke in bolane otroke za dva tedna s starši na rehabilitacije po svetu. Tudi v slovenijo okrog 1000 otrok na leto.

Me kar zmrazi, ko pri nas humanitarno zbiramo za počitnice ali zdravljenje otrok.
crazy1.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:

To zagotovo niso same znamke avtomobilov ali alkohola, temveč osebne svobode.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:

To zagotovo niso same znamke avtomobilov ali alkohola, temveč osebne svobode.
osebna svoboda kjer vsak klik beležijo, kjer so vsi obsedeni z znamkami avtovo, cunj, hrane (ki niti zdrava ni)... ja no... po drugi strani imaš v sibiriji izredna prostransva in veliko svobode
grims-1.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Vse je beleženo kar počneš na internetu, telefonu, ali kamera-nadzorovanih cestah in trgovinah - neglede kje na svetu se nahajaš. To je zdaleč najmanj pomemben primerjalni merilec osebne svobode, je pa skupaj z 'židovskim Hollywoodom' in konzumersko svobodo dober argument proti-ameriške propagande.

Ko že govorimo o osebnih svobodah, kaj takega se v Ameriki ne bi zgodilo:
http://www.slovenskenovice.si/..._10464217_3.jpg

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Zelo me preseneča ruska sociala, ki pošilja socialno šibke in bolane otroke za dva tedna s starši na rehabilitacije po svetu. Tudi v slovenijo okrog 1000 otrok na leto.

Me kar zmrazi, ko pri nas humanitarno zbiramo za počitnice ali zdravljenje otrok.
crazy1.gif

Mene pa mrazi ko to klientelo srečaš...prvič sem jih opazil pred leti v Savudriji v campu......drugič letos v Strunjanu
uf-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Vse je beleženo kar počneš na internetu, telefonu, ali kamera-nadzorovanih cestah in trgovinah - neglede kje na svetu se nahajaš. To je zdaleč najmanj pomemben primerjalni merilec osebne svobode, je pa skupaj z 'židovskim Hollywoodom' in konzumersko svobodo dober argument proti-ameriške propagande.

Ko že govorimo o osebnih svobodah, kaj takega se v Ameriki ne bi zgodilo:
http://www.slovenskenovice.si/..._10464217_3.jpg
tam bi ga policaji dobili na samem in prebutali
grims-1.gif

me zanima koliko prometnih kamer je na "cestah" skoraj neobljudenih krajev. tam po mongoliji se kamera ziher čaka za vsakim voglom.

aja in kaj so potem merilci osebne svobode? taki višji? sicer ima vrjetno tudi vsak svoje...

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik skala pravi:
tam po mongoliji se kamera ziher čaka za vsakim voglom.
Kdor misli, da je Mongolija ali Rusija merilo kvalitetnega življenja, se lahko takoj preseli tja.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.762
-865
83
Ne ne Malezijsko letalo je špricalo nebo s chemtraili pa je prišlo do prevelikega kopičenja kemije zaradi česar je razneslo avion.

Kriv je HAARP!!!!

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Sonny_Chiba pravi:
Ne ne Malezijsko letalo je špricalo nebo s chemtraili pa je prišlo do prevelikega kopičenja kemije zaradi česar je razneslo avion.

Kriv je HAARP!!!!
Žalostno, če se spustiš na takšen nivo.
rolleyes-1.gif