TRAMONTANA - spet so se tolkli,vpletena VIPvarnost

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

.... v Globalu. (kako je zdaj, baje ni gostov v njem?)

glede na to, da sedaj na polno vrtijo reklame po radiju, morajo imeti kar krizo...

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Nerazumem zakaj se kr govorijo varnostnik na crno zaposlen!?!?!?
To je ulicni fighter ki se pozna z temi uradnimi zaposlenimi ulicnimi fighterji kateri mu dajejo pravico razbijat po folku.
No mogoce je pa se bolje da se omenja varnostnike,tako lahko vsaj povezavo naredijo.

ker dela za VIP in ni uradno prijavljen?
stupid-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
jest tebe posljem enega razbit in si zame zaposlen?
al gres ti razbijat folk zato da si jest ne mazem rok ki sem uradno zaposlen in da ni povezave z mano?
stupid-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
(kako je zdaj, baje ni gostov v njem?)

A nisi videl v prispevku?

En munjenc razlaga kako se zdej ne počuti več varnega pa da ne ve a bi sploh še vn hodu pa v Globala itak nč veeeč blablabla ...
bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
No ja... iz prispevka se vidi tudi kakšna mularija se potika naokoli... slišalo se je kar nekaj groženj snemalcem - jaz bi jih namerno posnel ter posnetek objavil, pa naj se njegovi učitelji, starši, prijatelji, znanci zgražajo.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
na tem posnetku se je vidlo polno čapcev. Ni čudno da prihaja do pretepov

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik tis pravi:
No ja... iz prispevka se vidi tudi kakšna mularija se potika naokoli... slišalo se je kar nekaj groženj snemalcem - jaz bi jih namerno posnel ter posnetek objavil, pa naj se njegovi učitelji, starši, prijatelji, znanci zgražajo.

Po moje je æale na takega sina celo ponosen...
bonk.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Nerazumem zakaj se kr govorijo varnostnik na crno zaposlen!?!?!?
To je ulicni fighter ki se pozna z temi uradnimi zaposlenimi ulicnimi fighterji kateri mu dajejo pravico razbijat po folku.
No mogoce je pa se bolje da se omenja varnostnike,tako lahko vsaj povezavo naredijo.

o nečem morajo poročati, volitve niso dovolj zanimive
cheer.gif

od sedaj naprej bodo na vsakem fightu (seveda so povsod vpleteni varnostniki v civilu
bonk.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
To sploh niso bili specialci ampak navadni policaji pač v opremi za nerede. pa še to ne v polni,

Na nogometni tekmi so bolj opremljeni.

Je pa prov da takohj pride več policajev. Upam da naredijo več reda po Ljubljani

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
bodo sedaj ob vsakem pretepu prišli policisti (30kom+) v opremi za nerede?

to bo trajalo samo toliko časa dokler narod ne pozabi na global
smirk-1.gif

tako kot se je pozabilo na Lipo...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kapsi
grin1.gif

[censored] je, ko tile prepotentni lulčki mislijo da so boga za jajca prjel če zavijajo po čefursk. sej v grupah so vsi glasni, ko jih dobiš same, se pa še svoje sence bojijo. revčki
rolleyes-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Dobra je tale....samo kar poglej primer Rožnik, takole zavijanje se je končalo s smrtjo...to, so sicer pokovčki ampak imajo sbvoje značilnosti...
-čredni nagon, zelo si želijo ugajati skupini istomislečih, moralne vrednote in norme za njih ne obstajajo, največji grajer za njih je za običajne ljudi [censored]. Če si koga zaštihal ali celo ustrelil, si "majke mi frajer" itd. V želji po dokazovanju, kdo je najjaæi pa pride potem kaj hitro do tragedije....

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Dobra je tale....samo kar poglej primer Rožnik, takole zavijanje se je končalo s smrtjo...to, so sicer pokovčki ampak imajo sbvoje značilnosti...
-čredni nagon, zelo si želijo ugajati skupini istomislečih, moralne vrednote in norme za njih ne obstajajo, največji grajer za njih je za običajne ljudi [censored]. Če si koga zaštihal ali celo ustrelil, si "majke mi frajer" itd. V želji po dokazovanju, kdo je najjaæi pa pride potem kaj hitro do tragedije....

Žal je to res...
10.gif