Traktor, ljubezen in rock'n'roll

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Edini film, ki si ga bom ogledal je Pisma Sv. Nikolaju, ker me zanima če Okorn res toliko izstopa od SLO produkcije.
Ti Ðurišiæovi filmi so mi vsi za bruhat že od teater paradižnika naprej, edini bosanc brez smisla za humor pri nas.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Film je dosega in presega kvaliteto marsikaterega slovenskega filma. Ne bom pa rekel, da izstopa za 100%.
Petelinji zajtrk je imel za moje pojme preveč kletvic in preveč čikov v gobcih, ker čisto tako spet ni bilo, da bi se samo preklinjalo, kadilo in pilo. Nekaj je bilo potrebno tudi delati. Ta film pa z zaporom konec kopira po petelinjem zajtrku in mu tu nekaj manjka. Ampak taka je najbrž literarna predloga.

So te zmotle kletvice in cigareti ne, ja, sej te razumem. Ker ti vbistvu si bil 98 leta doma v MS, in ti veš da čisto tako spet ni bilo. Tud delat je blo potrebno.

Zaj nevem, mislim da imam od Novaka številko, pa če ga pokličeš, pa mu poveš, pomoje se ti bo opravičil tudi zato ker je od pesa posodo bincnil tam ko je mogo avto posodit. Ker tega v MS tudi niso delali, da so posode od psov bincali, čisto tako pa spet ni bilo.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Edini film, ki si ga bom ogledal je Pisma Sv. Nikolaju, ker me zanima če Okorn res toliko izstopa od SLO produkcije.
Ti Ðurišiæovi filmi so mi vsi za bruhat že od teater paradižnika naprej, edini bosanc brez smisla za humor pri nas.

Ja, Okorn izstopa kar se produkcije tiče. O tem ni dvoma in to je tudi edina stvar, ki navduši v filmu. Je pa zgodba taka čist holivudska...na trenutke zame kar preveč pocukrana in seveda s srečnim koncem. -.-
Ðurotov mi je pa za razliko od marsikaterega slovenskega bil kar dober.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kajmak je kul, Petelinji je crap. Tega me je pa kar strah pogledat.

Pa saj igra kar nekaj vaših od dol...

hysterical-1.gif