Traktor, ljubezen in rock'n'roll

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
evo, je že na slovenskih pašnikih
wink-1.gif

ampak kvaliteta je bolj boga, pocakaj se mesec al dva in bo ok.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Pa še po slovensko so napisal Djuric...

majku mi, verjetno so računal da bodo prišli janševci gor
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kajmak je kul, Petelinji je crap. Tega me je pa kar strah pogledat.

daj malo bolj natančno opiši tvoj strah in tegobe, ki jih izkušaš v pričakovanju in odločanju o ogledu tega filma.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.964
7.302
113
Gledal sinoči doma in film živa beda! Pričakoval veliko več, na koncu pa zelo razočaran! Je pa notri navlekel vse znane face od Kreslina, pa Keka, tistega malega cigana iz Big Brotherja, pisatelja Feri Lajnšček itd... Imel sem občutek, da Ðuro hoče oponašati Kusturico s tistimi prašiči, kurami , cigani in pritlikavci... Skratka brezveze!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kajmak je kul, Petelinji je crap. Tega me je pa kar strah pogledat.

Da ti ne pametujem zakaj je petelinji boljši, na IMDB ga petelinji poseka; pa imata skoraj identično št. glasov.

Traktor pa le idi pogledat, pa nevem zakaj vsi pričakujete da bo slovenski film top of the top, nemore bit, sploh pa pri
tem mini številu. Traktor je čist spodobna komi-romanca za pogledat, ni za primerjat, ampak v primerjavi z kako oddajo
zrneca ipd. je svetlobna leta spredaj.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Gledal sinoči doma in film živa beda! Pričakoval veliko več, na koncu pa zelo razočaran! Je pa notri navlekel vse znane face od Kreslina, pa Keka, tistega malega cigana iz Big Brotherja, pisatelja Feri Lajnšček itd... Imel sem občutek, da Ðuro hoče oponašati Kusturico s tistimi prašiči, kurami , cigani in pritlikavci... Skratka brezveze!

saj če se ne motim je film predelava njegove knjige

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Film je dosega in presega kvaliteto marsikaterega slovenskega filma. Ne bom pa rekel, da izstopa za 100%.
Petelinji zajtrk je imel za moje pojme preveč kletvic in preveč čikov v gobcih, ker čisto tako spet ni bilo, da bi se samo preklinjalo, kadilo in pilo. Nekaj je bilo potrebno tudi delati. Ta film pa z zaporom konec kopira po petelinjem zajtrku in mu tu nekaj manjka. Ampak taka je najbrž literarna predloga.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Sem ga včeraj doma v miru pogledal in mi je bil po doooolgoooo časa en čisto kul slovenski film za pogledat. Se ne štejem med cenefile ali kritike, mi pa poseka oba prej omenjena (Kajmak in Petelina).
Marsikdaj mi je žal za uro-dve, ki jih vržem stran za krš od filma, tokrat mi ni.