Traffic, Vivaro oz. kaj podobnega

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
men se vivaro zdi čist solidna zadeva, res da ni bemfa, sam se da prav lepo furat z njim

Mah, Vito tudi ni BMW (je Mercedes
grims-1.gif
), pa se peljes v njem kot v 20 let stari Ladi ali danansjih kinderjajcek korejcih. Dvomim, da je pri drugih proizvajalcih kaj bistveno drugace, kombi je pac kombi.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Z Mečko nimam izkušenj, pri VW-ju pa je ogromna razlika, ali se pelješ v osnovnem Transporterju, ki ima potniški del kot katrca (viden pleh, obloge iz šperplate) ali v fully loaded Multivanu, v katerem je vožnja bolj udobna kot v marsikateri limuzini.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Zadnjic sem imel rentanega Vitota 111 - potniski dolg. Zadeva se cisto solidno pelje glede na dolzino, visino ter tezo. Tako lega kot hitrost - avtocesta 160 brez problema.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Z Mečko nimam izkušenj, pri VW-ju pa je ogromna razlika, ali se pelješ v osnovnem Transporterju, ki ima potniški del kot katrca (viden pleh, obloge iz šperplate) ali v fully loaded Multivanu, v katerem je vožnja bolj udobna kot v marsikateri limuzini.

OK, tukaj gre dejansko za tovorno verzijo Vita ... ampak ce nalepis fine usnjene obloge vrat in drugih zadev z vlozki iz poliraih kovin ali eksoticnega lesa v Lado Samaro je to se vedno Lada Samara
smile-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ok Peugeota 807/c7/ulysse/pa še lancie ti ne piporočam. Naj bi kr nekaj problemov imeli.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Lahko malo bolj podrobno? Imam T5 in se ostali kombiji skrijejo pred VW...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Solidna za 20k..

Je pa VW T5 veliko boljsa stvar. Tudi cenovno.

Ja novi VW z 2.0 tdi mašino, ostalo je vse slabo kar se T5 tiče
LP

Ce resevalci delati z njimi ko svinja z mehom
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kaj podrobno? T5 je zanič, tako po kvaliteti kot po udobju, ti novi faceliftani so pa super, o zanesljivosti bomo pa še videli. Lahko pa da imaš srečo s svojim, kot jaz z mojim oplom hehe

Sicer si pa glede na napisano očitno zaljubljen v svoj avto, tako da nimam sploh kaj debatirat.

LP

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Solidna za 20k..

Je pa VW T5 veliko boljsa stvar. Tudi cenovno.

Ja novi VW z 2.0 tdi mašino, ostalo je vse slabo kar se T5 tiče
LP

Ce resevalci delati z njimi ko svinja z mehom
evil.gif

Ne ni to, fora je da je mašina res glasna, avto se kvari, kot večina novejših VW...... pač tako je. Facelift z 2.0 mašino je popolnoma drug avto.

LP

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
men se vivaro zdi čist solidna zadeva, res da ni bemfa, sam se da prav lepo furat z njim

Mah, Vito tudi ni BMW (je Mercedes
grims-1.gif
), pa se peljes v njem kot v 20 let stari Ladi ali danansjih kinderjajcek korejcih. Dvomim, da je pri drugih proizvajalcih kaj bistveno drugace, kombi je pac kombi.

Ni ni, so razlike verjemi. Do Multivana sem se vozil s trafikom (Passenger edicija, oblecena, spedenana kolikor je pac trafik lahko) in je razlika ogromna. Kot, da bi sel ne vem.. iz razreda Golf na razred BMW5, E, A6. Res je cena skoraj x2, ampak razlika je velika.

Ima pa kolega Viano '08 3.0 CDI. Kolikor sem bil od zacetka bolj zagret za nabavo Viana, sem bil popolnoma razocaran.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Ne ni to, fora je da je mašina res glasna, avto se kvari, kot večina novejših VW...... pač tako je. Facelift z 2.0 mašino je popolnoma drug avto.

LP

Jah, dokaj zastarel 5cyl motor. O njem ne bom pameten, ker jih ima sele 100.000 prevozenih. Ostalo je pa OK. Razen kaksne malenkosti znajo pocrkat.

2.0 TDI. Hm. Do sedaj lih niso bili pojem zanesljivosti. Upam, da se bojo v T5 kaj boljse obnesli.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Otroci bodo v svojih sedežih,se pravi, da te načeloma zadnji dve vrsti sedežev ne motita pretirano. pravzaprav niso sedeži ampak so klopi.
Problem je spredaj, ko sediš praktično enako "na klopi" mogoče je voznik nekoliko na boljšem sedežu.
Koliko je v novem sharanu prostora za 7 zici?
NAmesto boxer trojčka bi raje pogledal za eno številko manjšem - jumpy ali nekaj takega, pa raje tistega jurja dal za "potniško" opremo namesto delavski prevoz
http://www.siol.net/avtomoto/katalog/avto/citroen/jumpy_kombi_2007/model.aspx
Obvezno pa preveri kako boš tlačil sedeže in otroke-potnike v tretjo vrsto, v prvi vrsti je pa najbrž bolje voziti tri odrasle kot 2 odrasla in enega otroka.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Ok Peugeota 807/c7/ulysse/pa še lancie ti ne piporočam. Naj bi kr nekaj problemov imeli.

Od tetine sosede strica prijatelj?

Pa C8 je.

Take trditve brez dejstev so malo tako
stupid-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
včeraj vozil novega (20.000 km) rentanega citroena jumperja. ko sem se potem vsedel v svojega berlinga, nisem mogel verjet, kako je lahko kombi tako trd in neudoben. pa sem veliko prevozil kombije. včasih so bili udobnejši, al pa se staram. sicer je šel BP 150 km/h, ampak trd, trd pa ko fras frost. trdo ko satan. ne bi mogel met takega avta za daily driverja. pa mam 4 leta starega berlingota, pa je precej bolj udobna vožnja.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Namenske potniške izvedbe imajo ponavadi spredaj 2 ločena sedeža, ki sta udobna, nastavljiva... Kombi varijante pa imajo spredaj 2sedežno klop...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
saj ta je bil potniški, nastavljivi zici pa vse, ampak trdoooooo. klima spredaj, zadaj, temna stekla, super audio, ampak na avtocesti si čutil vsako luknjo ...