TPad IPS97-zakaj bi mi odsvetovali nakup?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
netko: +1
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Netko@ , tudi sam sem prepričan v kvaliteto izdelkov Prestigio kakor tudi v kvaliteto servisa in urejanja reklamaci, to sem omenjal že v eni drugi temi o navigaciji katera mi odlično služi seveda Prestigio.
Tako sem vesel vsakega namiga in nasveta tudi tvojega in upam da bom v kratkem potegnil črto pod izdelek za katerega se bom odločil.Hvala za vsa mnenja in za napotke o nakupu.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
noker: tpad je nov 190+, ne rabljene omenjat prosim...

Jest sem za ta denar (150) dobil NOVO !!!

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mislim, da je za kako resno delo bolj primeren iPad. Samo pazi, iPadi nimajo androida, pač pa ios. (ne vem, koliko poznaš, zato pišem o tem).
Ampak, kupi vsaj dvojko, ki niti ni več tako draga, je pa boljša od (zdaj že malce zastarele) enke ...

EDIT: sorry, ne mislim tko, pač pa VEM. Popravljam.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
In da zaključimo to temo:

Retro, če kupuješ tko mal za dušo, da boš mal igrice igral in OBČASNO surfal, pol vzem Tpada. Če maš mal večji budget, pol Prestigio.

Če pa misliš delat kaj bolj resnega, maš pa razne asuse, galayx tabe in na koncu koncev Appla iPad. Vsi so lahko rabljeni, pa bodo zagotovo bolje delali, kot Tpad.

In še zadnjič: meni Tpad zadostuje, ker sem ga kupil namensko. Zase (za svoje delo) bi pa vsekakor kupil kaj drugega.

Nazadnje urejeno:

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Fotr ga je kupil na Petrolu. Ravnokar sem mu ga dal v uporabo. Namestil sem vse kar rabi. Google Play dela super. Programi BP (SiOL Tvin, Dež, IP Cam Viewer, Angry Birds, ...). Brez težav predvaja Full HD. Flash tudi dela. Celo v brskalniku (24ur ipd.).

Slovenščina mu ni tuja. Je prerooted. Rabiš samo superuser iz Google Playa in si na konju. Prostora je več kot dovolj. Sem mu naložil nekaj muzke. Zvočnik je bolj tako tako. Fotorapart boljše, da ga ne bi bilo. Doma in v službi ima WiFi tako da bo vedno povezan.

Za to kar ga potrebuje je to idealna tablica. Zame pa zelo blizu. Sam bi imel rajši manjši model ter boljši CPU.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Seveda. Sem SiOL naročnik. Rabim moj username in password.

Dela tekoče v HQ preko WiFi.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
mi odstopiš ta account? ali je preveč zaupne narave, da bi sheral? :D

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
hehe, ne bi ti nagajal nič samo gledal bi, t-2 tv-go je bolj bogi.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
On topic. Zadeva se še kar fila. Res je da sem celo popoldne nekaj delal na njem samo bi pričakoval, da če je na napajanju da se vseeno polni. Ga pustimo čez noč potem pa test koliko časa predno se izprazni.

Če še koga kaj zanima naj vpraša.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Fila se nenormalno dolgo, sploh če zraven igraš igre. V roku 3 urc ob igranju ne vem če se je za 5-10% nafilala zadeva.