TPad IPS97-zakaj bi mi odsvetovali nakup?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Zdravo, imam samo to vprašanje;zakaj bi mi odsvetovali nakup te tablice IPad IP S97, in mi priporočili drugo ki se giblje v tem cenovnem rangu.Naj povem da sem v tem popolni laik vendar bi me nakup tablice zanimal rabil bi jo predvsem za domače potrebe.Hvala za konstruktivne odgovore.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če jo boš rabil predvsem za zabavo in domačo uporabo, pol ne vem, zakaj bi ti jo kdorkoli hotel odsvetovat. V tem cenovnem razredu menda ni nekega bisera, omenjena tablica pa deluje dokaj zadovoljivo. Resda pa ni ne vem kako hitra, če tapkaš po ekranu mal prehitro, se proc takoj zmatra in tablica mal zmrzne
wink-1.gif

Ima pa vse, kar potrebuješ za domačo rabo in zabavo. Torej, dvomim, da bi bila kaka druga tablica za podoben denar kaj dosti boljša. Ali tudi dosti slabša.
Za boljši izdelek bi se verjetno moral stegnit precej prek 300 EUR.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, to mi niti na misel ni prišlo, ker je sedemka. Zgoraj omenjena je 9.7 - ka. Če ga ne moti velikost ...
cheer.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Na žalost moram rečti, da na tej tablici že normalno browsanje šteka (javlja browser se ne odziva, nisem nalagal dodatnih browserjev), prav tako zaslon včasih ne zazna tako dobro dotikov (v music playerju mi je konstantno prestavljalo komade, čeprav sem želel le scrollati med njimi). Edino za kar se mi zdi uporabna je igre, to delo pa opravlja ok, vsaj pri enostavnejših igrah tipa angry birds, cut the rope, amazing alex. Na žalost pa tudi kar nekaj aplikacij v marketu manjka oz so plačljive, tako da je potrebno po netu iskati crackane .apk-je.
Priporočam rajši kaj drugega.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
To imaš pa prav, glede browsanja. Ampak dvomim, da kaka tablica v tem segmentu kaj bolje opravi svojo nalogo.
Pri nas je tablica v večji meri namenjena igricam, torej sinčku, zato mi te težave ne predstavljajo ovire.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Ja vsak ima svoje mnenje in to me zanima , vaša mnenja, iščem pa res tako ki ima vsaj 9,7" ali 10 " displej, no za ta tpad sem slišal da se da nekako nadgraditi slišal pa sem tudi da nima Gogle marketa.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
zakaj? ker je neznana firma, pa ni važno, da je poceni....vzameš prestigio.

lahko pa pri meni vzameš acer a510 nov za 360€

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Jado@ Sigurno maš zelo dobro ceno, vendar trenutno ni toliko cvenka, je pa to res odlična zadeva o kateri lahko trenutno samo sanjam.Sicer te pa prosim na z s. če mi daš kakšen kontakt, ali imaš kakšno spletno stran od firme ?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik noker pravi:
To imaš pa prav, glede browsanja. Ampak dvomim, da kaka tablica v tem segmentu kaj bolje opravi svojo nalogo.
Pri nas je tablica v večji meri namenjena igricam, torej sinčku, zato mi te težave ne predstavljajo ovire.

Čudno, da tako šteka. Sem imel Samsung Galaxy Tab, torej prvega s 1 GHz procesorjem in 512 MB RAM, pa je delovalo precej tekoče. Če bi imel 1 GB RAM, bi po moje delovalo popolnoma tekoče.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ja in to je vse kar rabiš....

Razlika med Tpadom in kot je Jado omenil Prestigiom je da ima Prestigio neko ekipo, ki vsaj poizkuša dodati kako aplikacijo, ki kitajačku reče hej tole smo pri tebi kupili in si zajebal to,to in to. Popravi. Izdajte nov Firmware . OK niste naredili nič bomo zamenjali proizvajalca. Tpad pa je kupim najceneje in upam da bo vse ok. Kdaj pa kdaj se mu posreči.

Razlika med Samsungom,Asusem in raznimi tpadi,goclvere... je ravno to, da aktivno delajo na produktu in čimboljšem delovanju. Prestigo je samo nekje vmes.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
pa mislim, da je tudi ekran slabši na tpadu čeprav piše IPS.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Imate prav, res je potrebnim če lahko kdo sestavi lestvico kao celo zadevo dobro premisliti vendar se moje zmožnosti gibljejo od 200 -250 eur, prosj je najbolj primerno in tehnično urejeno v rangu ki sem ga omenil, kupil bi pa novo tablico.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Če bi kupoval rabljeno tablico bi ti jaz ponudil eno za 250€ v garanciji, priznanega proizvajalca z ogromno funkcijami. Če te zanima več pa pošlji ZS.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Imate prav, res je potrebnim če lahko kdo sestavi lestvico kao celo zadevo dobro premisliti vendar se moje zmožnosti gibljejo od 200 -250 eur, prosj je najbolj primerno in tehnično urejeno v rangu ki sem ga omenil, kupil bi pa novo tablico.

Na eBayu je nov Nexus 7 s poštnino vred 250€.