Tožbe Apple vs Samsung

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
dejstvo je da apple zavira razvoj mobilne industrije ?

ne da se mi več, zgleda je mel einstein prav
smile-1.gif

Ja...s temi tožbami zavirajo razvoj! Pa nisi odgovirl na vprašanje zakaj se proizvajalci procesorjev, RAMov, grafičnih ne tožarijo med seboj??

zato ker primerjaš čisto različne stvari .... skratka pojma nimaš o čem nabijaš, glavno da nabijaš

@moderatorji a lahko naredite en podforum HWAA (holly war against apple) pa da se sektaši not pobašejo ?
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

smile-1.gif

Ja...s temi tožbami zavirajo razvoj! Pa nisi odgovirl na vprašanje zakaj se proizvajalci procesorjev, RAMov, grafičnih ne tožarijo med seboj??

Hmm, saj se, samo kar je v zvezi z apple se takoj obesi na veliki zvon.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

smile-1.gif

Hmm, saj se, samo kar je v zvezi z apple se takoj obesi na veliki zvon.

So se tudi pred tem ko je bil apple na sceni tožarili, vendar ne v taki meri. In še vedno razvoj teče naprej pri vsem kar sem omenil, tu pa apple načrtno zavira Samsung, ki ga prehiteva povsod! Zakaj se ne spravijo na HTC ali pa Sony, Motorolo, LG, Huawei??
Res upam, da bodo ljudje po svetu začeli malo s svojo glavo razmišljati in zadali applu udarec in ne kupovali njihovih stvari.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
So se tudi pred tem ko je bil apple na sceni tožarili, vendar ne v taki meri. In še vedno razvoj teče naprej pri vsem kar sem omenil, tu pa apple načrtno zavira Samsung, ki ga prehiteva povsod! Zakaj se ne spravijo na HTC ali pa Sony, Motorolo, LG, Huawei??
Res upam, da bodo ljudje po svetu začeli malo s svojo glavo razmišljati in zadali applu udarec in ne kupovali njihovih stvari.

Povsem isto so se tožarili, ali pa še bolj. Pa je tudi razvoj tekel naprej in še teče. Ne zganjaj panike, sploh če izvira iz nerazgledanosti.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Kaj res? Boš pojasni da so povsem ISTO(ok isto tako ali tako ne more bit. reciva podobno) boš podal kak primer ali utemeljili svojo čudno izjavo?
Boš pojasnil kako si na osnovi Rocky-jevga posta priše do nerazgledanosti??? (čeprav je res, da rockyev post ni ravno nek biser še posebej zadnji stavek)

Ko sva pri nerazgledanosti..... ali si že sestavil listo primernih avtomobilov za predsednika?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Najbolj smešno je, da Apple kupuje strojno opremo pri Samsungu.

Šele največ zabave bo pri WP8. Nokia bo tožila HTC, ker HTC uporablja enak dizajn telefonov pri WP8. Pa še Microsoft naj bi izdal drugo leto Surface Phone. Tam se bodo poklal med sabo :D

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Kaj res? Boš pojasni da so povsem ISTO(ok isto tako ali tako ne more bit. reciva podobno) boš podal kak primer ali utemeljili svojo čudno izjavo?
Boš pojasnil kako si na osnovi Rocky-jevga posta priše do nerazgledanosti??? (čeprav je res, da rockyev post ni ravno nek biser še posebej zadnji stavek)

Ko sva pri nerazgledanosti..... ali si že sestavil listo primernih avtomobilov za predsednika?

Kaj se pa ti usajaš? Si njegov alter nick ali ljubimec?

In po kakšnih zmedenih mentalnih procesih si privlekel politiko v temo?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:

si pogledal link tožb iz leta 2010, ki sem ga nalepil?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Apple Forced to Run Ads Saying Samsung Did Not Copy iPad After Losing Appeal

Torej apple mora posnet reklamo, kjer mora povedat, da samsung ni kopiral ipad tablice. Auč.
evil.gif
Verjetno bo to najbolj amaterska in najcenejša reklama ever.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Pa opravičilo mora imeti pisavo Arial in vsaj velikost 14 in objavljeno vsaj 6 mesecev na Applovih spletnih straneh. S tako pisavo in velikostjo se mora opravičilo dati tudi v vse britanske časopise.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:

Kaj se pa ti usajaš? Si njegov alter nick ali ljubimec?

In po kakšnih zmedenih mentalnih procesih si privlekel politiko v temo?

Postavil sem ti čisto enostavno vprašanje ali lahko pojasniš svoj post pa odgovora razen žalitev (pa še te so bolj slaboumne) nisem dobil. Torej lahko sklepam, da nabijaš o stvareh o katerih se ti v resnici niti ne sanja.

Tisto o listi primernih avtomobilov pa je bilo zato, da smo dobili tvojo pravo raven in dobili smo jo še 1x. Nima pa nobene veze z politiko.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Da. Sej se je čakalo kdaj bodo začeli "vojno" proti Applu...vsaj jaz sem čakal no, da jo začnejo :p