Ma na 5 let zamenjaš pa je mir. Stane lih 70eur.Ali pa nosit en aku od Makite v žepu?
Ste akumulator potem menjali na pooblaščencu ali doma?Moji je ravno kak teden nazaj crknu akumulator pri yarisu hybridu 2018. Je še normalno prišla domov, potem je dobila neko oporozilo oz piskanje, pol pa že prtlažnika ni mogla odpret. Je pa tud začelo nenormalno smrdet v avto. Ampak vse ok, zamenjal akumulator in to je to.
Hm, samo ni nekam malo 3 dni? Bi morda razumel po tednu, dveh. Daj preveri, da nimaš morda kakšnega USB vtiča vštekanega v 12v? A imaš morda kakšno kamero vezano?Ste akumulator potem menjali na pooblaščencu ali doma?
Kako je z relax garancijo po tem, če ga menjaš doma? V familiji je Yaris Cross Hybrid 2022, ki stoji 3 dni in je prazen akku. Priklopiš na booster in takoj zažene. Na servisu ob meritvi pravijo, da je akku OK in da se premalo vozi avto. Bi dali notri močnejšega in nas skrbi garancija.
Čisto iz firbca, kakšen imaš režim vožnje?Jaz s corollo z enim tankom naredim več kilometrov, kot sem jih včasih z mondeom, oba na bencin.
Pri corolli s 30 litri naredim po 700 km.
Tisti mali akku pade na cca 11 voltov in negre niti odklenit avta na daljinca. Zdaj poleti je malo bolje, pozimi je pa katastrofa.Hm, samo ni nekam malo 3 dni? Bi morda razumel po tednu, dveh. Daj preveri, da nimaš morda kakšnega USB vtiča vštekanega v 12v? A imaš morda kakšno kamero vezano?