Evo v petek zamenjana multimedija v sklopu jamstva brez kakršnih koli težav. Avto star 5 let.
A to je relax (10letno)?Evo v petek zamenjana multimedija v sklopu jamstva brez kakršnih koli težav. Avto star 5 let.
Lepo. Očitno bom še na uradne vozil do poteka 10 let. Sicer do 7 let nisem imel enega garancijskega zahtevka. Toktok
samo si verjetno dobil enak model, ne zdaj ta novejši, ki obstaja?Evo v petek zamenjana multimedija v sklopu jamstva brez kakršnih koli težav. Avto star 5 let.
bi blo fajn, če bi lahko dobil zadnji FWEnak kot je bil notri.
meni tudi ne, pa je letnik 22. Torej je to vrjetno 23 in novejše. Torej samo tiste s tavelikm TVjem notri. Te imajo tudi gretje & hlajenje na daljavo.Meni tega naprednega paketa pri Toyoti niso nikoli ponudili; zdaj jaz sem domneval, da zato, ker je moja Corolla letnik 2019.
Tudi pri novi ti tega ne ponudijo (Vsaj meni niso). Za to opcijo sem zvedel nekje na internetu, mogoče na njihovi spletni strani, da sem si naložil aplikacijo.Meni tega naprednega paketa pri Toyoti niso nikoli ponudili; zdaj jaz sem domneval, da zato, ker je moja Corolla letnik 2019.
Sam imam sedaj dober mesec novo službeno Toyoto Corrolo (bencin). Predhodno sem imel 6 let Škodo Rapid, kjer sem nabil 250.000km. Toyota mi je vsekakor zelo všeč za vožnjo, vendar me motita dve stvari, ki pa sta verjetno predhodno že omenjeni in sicer moj avto je sedan in posledično v prtljažniku ne morem peljati kakšne večje stvari. Pri Rapidu brez problema, saj se je dvignila cela zadnja šipa in ko sem podrl sedeže, je bilo prostora polna kapa. Tukaj tega ni kar zelo pogrešam in, če bi kupoval privatno avto zase, bi bil to deal breaker. Druga stvar pa je majhen tank. Pri Rapidu brez problema cca. 900km, tukaj dobrih 600km. Zadnjič, ko sem bil v Bosni, sem naredil nekaj čez 700km. Skratka, avto fajn za vozit, te dve stvari pa me preveč motita, zato ga zase ne bi kupil.
Če bereš naše starejše forume, gre sicer odpiranje vseh oken tudi prek upravljalca oz. daljinca za odklep vozila (moraš vklopiti posebej oz. ti to proti plačilu naredijo na servisu). Ampak da, če bi to šlo prek aplikacije, bi bilo še toliko boljše.Tudi pri novi ti tega ne ponudijo (Vsaj meni niso). Za to opcijo sem zvedel nekje na internetu, mogoče na njihovi spletni strani, da sem si naložil aplikacijo.
Edina stvar, ki jo uporabljam je pozimi vklop na daljavo, da mi ogreje avto in odtaja sprednje steklo. Navigacija mi je pa boljša od googla. Vsaj odpiranje vseh oken sedaj poleti bi lahko bilo.
V salonu sem gledal karavana in tudi tam je prtljažnik bolj majhen. Hatcbacka pa novega ni bencinskega. Mislim da tudi karavana ni več bencinskega.Tole z gepekom ni problem na navadni in karavanski verziji.
Tank ni največji, se pa navadiš, oz požreš glede na €/km.
Ja, mislim, da imajo to v zadnjih (dveh/treh?) letih. Jaz pri letniku 2020 imam tudi samo tisto osnovno zadevo.Meni tega naprednega paketa pri Toyoti niso nikoli ponudili; zdaj jaz sem domneval, da zato, ker je moja Corolla letnik 2019.
Verjemi, da nočeš imeti samo bencinske Corolle, to je kot noč in dan v primerjavi s hibridno. Ponavadi dobim za nadomestno vozilo bencinsko Corollo in ne morem verjeti, da naj bi to bili isti vozili.V salonu sem gledal karavana in tudi tam je prtljažnik bolj majhen. Hatcbacka pa novega ni bencinskega. Mislim da tudi karavana ni več bencinskega.
Jaz sem dobil rentano corollo pa nisem mogel verjeti, da gre za enako vozilo. Moja je polno opremljena, dobil sem pa totalno oskubljeno verzijo. F000k kakšen kup cheap plastike, da o sedežih sploh ne govorim... tudi nisem mogel verjeti kakšna je oskubljena corolla. Ne bi dal tri jurje za tak avto , majke mi..Verjemi, da nočeš imeti samo bencinske Corolle, to je kot noč in dan v primerjavi s hibridno. Ponavadi dobim za nadomestno vozilo bencinsko Corollo in ne morem verjeti, da naj bi to bili isti vozili.