Najmanj kar lahko lahko naštejete vso dodatno opremo, ki jo uvoznik na našem trgu ponuja. To, da se to lahko prebere na internetu je izgovor, ker konec koncev so tudi testi vozil, ki jih vi testirate (in to bolj profesionalni) na internetu pa vseeno delate teste.
Npr. omenjate kako je nepotreben merilnik vrtljajev v hibridnem vozilu. Ne vem, večinoma so tako strokovnjaki kot kupci merilnik vrtljajev sprejeli zelo pozitivno in so ga tudi vgradili, ker so ga lastniki v dosedanjih hibridih pogrešali. Itd, itd.
Vaše meritve v primerjavi z ostalimi članki na internetu so najmanj vprašljive. Moteč pa je predvsem vaš preveč subjektiven pristop k vsemu kar se lotevate, pa naj bodo to testi avtomobilov ali prenosi F1, ki je prav zaradi slednjega popolnoma negledljiva. Zanima me, kakšne merljive kriterije uporabljate za ocebo "Užitek v vožnji" in kako ste prepričani, da so le ti primerni za vse vaše bralce oz. drugače ali je športnost edini kriterij v vožnji?
Še dolgo bi lahko, pa ne želim smetiti teme, samo želim opozoriti, da če se lotevaš nečesa kar je namenjeno širši javnosti mora biti objektivnost na prvem mestu.
Predvsem pa pravi profesionalci sprejemajo kritiko brez užaljenosti.
Se opravičujem za off topic.
Testi niso promocijsko gradivo. Zato opreme, ki je ji v avtu, ne naštevamo.
Meirtlnik je odveč. Pika. Popolnoma nobenega razloga ni,d a je noter. Ljudje bi se navadili (oz so se). Noter je pa zato, ker so varčevali in so pač enaki merilniki za vse pogone (in ne zaradi kakega vpliva kupcev). Pa sem med drugim tudi lastnik hibrida.
Meritve so 110% objektivne. Kar merilna naprav izmeri, napišemo.
Užitek v vožnji je jasno subjektiven kriterij (kot še marsikaj drugega, napi bralci pa nam pač zaupajo, da po nekaj tisoč avtih, ki smo jih preizkusili, pač znamo ločiti dobro od slabega tam, kjer se stvari ne da izmerit) in če bi redno bral, bi videl, da športnost pri užitku v vožnji ni edini kriterij.
Užaljen pa nisem,. Če bi bil, bi me že zdavnaj minilo delat, kar rad delam. Imam pa navado (pa če je to komu všeč ali ne) odgovorit na kritike. Ali tako, da se stirnjam, da so utemeljene in jih sprejmem, ali pa z nasprotnimi argumenti, kadar se mi zdi, da niso. Čisto subjektivno, seveda.