Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

Marxon

Majstr
24. feb 2009
797
414
63
Jaz sem dobil rentano corollo pa nisem mogel verjeti, da gre za enako vozilo. Moja je polno opremljena, dobil sem pa totalno oskubljeno verzijo. F000k kakšen kup cheap plastike, da o sedežih sploh ne govorim... tudi nisem mogel verjeti kakšna je oskubljena corolla. Ne bi dal tri jurje za tak avto , majke mi..
Pomoje je to razlog, da so tudi mnenja tako različna o tem avtu.
Jaz imam tudi full option, pa mi je OK avto. Še vedno ne pridigam okoli, da je to Audi A6, ampak za svoj denar in varčnost čist super avto.

• Všeč mi je
Reactions: Generik

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.380
855
113
EU
Jaz ne govorim o opremi, ampak o hibridnem sklopu. Nacenejša hibridna Corolla ima praktično vso tehnologijo notri (avtomatik, radar itd.). A ima zdaj leder zice, mene sploh ne zanima.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.926
1.299
113
Jaz ne govorim o opremi, ampak o hibridnem sklopu. Nacenejša hibridna Corolla ima praktično vso tehnologijo notri (avtomatik, radar itd.). A ima zdaj leder zice, mene sploh ne zanima.
Okej, ampak ne moreš rečti da si totalno indiferenten. Pogon je enak, kar je super. Ampak razlika ko se vsedeš not v res basic avto pa fully loaded je kot če bi sedel v drugem avtu. Materiali in detajli so čisto drugačni. Še vedno se pogovarjamo, da je to zgolj avto nižjega-srednjega razreda, ampak znotraj tega je res ogromna razlika. Pa to pri isti znamki...

• Všeč mi je
Reactions: Marxon in sad

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.380
855
113
EU
Le da jaz nimam fully loaded Corolle in sam govorim, da je kot noč in dan razlika ravno zaradi tega, ker je ena hibridna druga pa ne; ta tehnološka razlika je kot noč in dan. Ker samo bencinske Corolle sploh kupil ne bi, ker bi na bencin rajši kupil karkoli drugega. Avtomatik, radarski tempomat ipd., to je to kar je mene impresioniral takrat že pri osnovni ceni hibridne Corolle (in razlika pri sami vožnji seveda) - in takrat je to bilo že pod 20k.