Tudi v nekaterih testih Cross-ko pošinfajo zaradi hrupa, ima namreč slabo protihrupno zaščito(oz. Je nima).Kako pa kaj prenašaš glasen hrup motorja? Sem šel peljati testno, pa sem bil zaradi tega razočaran, ker sem jo že videl v svoji garaži, tako pa spet iščem naprej...
Pri pospeševanju je res malo glasna, vendar se navadiš. Posebej na pospeševanju na avtocesti. drugače nimam pripomb. Potegne pa dobroKako pa kaj prenašaš glasen hrup motorja? Sem šel peljati testno, pa sem bil zaradi tega razočaran, ker sem jo že videl v svoji garaži, tako pa spet iščem naprej...
Moja letnik 22 tega ne dela. Pa tudi dvomim da tista 1kwh baterija naredi bistveno razliko...Pozdravljeni, zasledil sem, da naj bi imela nova Corolla funkcijo prilagajanja porabe električne energije iz baterije v odvisnosti od same poti, ki jo vnesemo v navigacijo. Moje vprašanje je ali mora biti avto opremljen z navigacijsko napravo ali lahko podatke pobira iz android auata? Od katere opreme naprej je ta funkcija omogočena?
Malo me mika, da bi prodal svojo in kupil nov model
Jaz mislim da 2.5 spredaj in zadaj.Pubeci, kako imate napumpane svoje Corolle (hybrid). 2,5spredaj in 2,4 zadaj? Ali za hitrosti nad 160 2,8-2,7?
Jaz bi rekel da z nekim pametnim softwarom, sploh pa z večjo baterijo, bi lahko prišlo do opaznega prihranka. Sploh če bi bila v ozadju kakšna kao pametna AI, ki bi se učila navad voznika na dnevnih relacijah. Verjento bi bilo vse skupaj najbolj opazno, če je na poti kakšen klanček, kjer bi 'pamet' šla v globlje praznenje baterije na račun regen na poti navzdol.Moja letnik 22 tega ne dela. Pa tudi dvomim da tista 1kwh baterija naredi bistveno razliko...
-90% ljudi vozi brez navigacije.Jaz bi rekel da z nekim pametnim softwarom, sploh pa z večjo baterijo, bi lahko prišlo do opaznega prihranka. Sploh če bi bila v ozadju kakšna kao pametna AI, ki bi se učila navad voznika na dnevnih relacijah. Verjento bi bilo vse skupaj najbolj opazno, če je na poti kakšen klanček, kjer bi 'pamet' šla v globlje praznenje baterije na račun regen na poti navzdol.
Sicer je verjetno odgovor jasen, da je v osnovi Toyotin sistem odličen in ni potrebe po kopliciranju. Če želiš več od elektrike je pač za vzet BEV ali vsaj novejši hibrid z večjo baterijo in močnejšim motorjem.
JBL pa pano je bilo že lani bolj kot ne "special order". Nastavljivo podvozje je bilo že lani izven ponudbe.jonny77
A to prav vidim, da ni več mogoče dobiti head up display, JBL, panoramo... ? w00t
Poglej priponko 65791