Uradna storitev je eno, uradna cena materijala, pa je drugo. Če dobiš enako olje za 50€ ne vem zakaj bi dajal 120€. Če pa vas že denar žuli, pa vam rade volje dam številko transakcijskega računa, pa raje meni nakazujte.
Pri meni je ta rob plastike zakrit. Še moja slika...
Kako si ti pameten... sem lahko tvoj prijatelj?Uradna storitev je eno, uradna cena materijala, pa je drugo. Če dobiš enako olje za 50€ ne vem zakaj bi dajal 120€. Če pa vas že denar žuli, pa vam rade volje dam številko transakcijskega računa, pa raje meni nakazujte.
Pozabljaš, da si na alterju. Tu se 100 eur da v voziček, da ga odklene, z vijolico se gre pa po kruh v pekarno.Uradna storitev je eno, uradna cena materijala, pa je drugo. Če dobiš enako olje za 50€ ne vem zakaj bi dajal 120€. Če pa vas že denar žuli, pa vam rade volje dam številko transakcijskega računa, pa raje meni nakazujte.
Aha ti imaš dražjo opremo oziroma druge sedeže. Ker pri meni sem že strgal par kosov oblačil na ta račun.Pri meni je ta rob plastike zakrit. Še moja slika...
Uf... to pa je sila neprijetno. Si na servis si se kaj obrnil? Naj nekaj naredijo. Ce mene vprasas je to zrelo za vpoklic.Aha ti imaš dražjo opremo oziroma druge sedeže. Ker pri meni sem že strgal par kosov oblačil na ta račun.
Kaj kdo nas tako lupi? Uradni servisi, o tem govorim. Pa sem potem vse drugo samo normalen ne, če hočem prinesti svoje olje. Kdor hoče lahko da za liter olja 100€ mi dol visi. Jaz jih ne bom.Jst res ne vem kdo vas tako lupi. Ampak ok, vsakmu svoje.
Pozabljaš, da si na alterju. Tu se 100 eur da v voziček, da ga odklene, z vijolico se gre pa po kruh v pekarno.
Mi reveži moramo nosit pa svoje olje na servis, ker si ne moremo privoščit 40 eur za liter.
To temo smo že obdelali. Naj imajo urno postavko kakršno imajo, jo plačam brez komentarja. Ne mi pa lepit nalepke debil na čelo in zaračunavati liter olja po 40 eur... Se ne gre za to, da si ne morem privoščit ampak z denarjem ne delam kot da mi je padel iz neba.
Poglej priponko 36100
+ ddv seveda.
Tako kot sem mogoče jaz za koga bebec, ker prinesem motul 0w16 na servis je zame bebec nekdo, ki olje plača po zgornji ceni.
Kaj kdo nas tako lupi? Uradni servisi, o tem govorim. Pa sem potem vse drugo samo normalen ne, če hočem prinesti svoje olje. Kdor hoče lahko da za liter olja 100€ mi dol visi. Jaz jih ne bom.