Jah, jaz sem bolj zadaj glede tega in sekako ne znam pogovarjat s telefonom. Bom kar na SD kartici ostal.sej nic ne tapkas, samo reces hey siri/ ok google play hencki in zadeva spila (ok za hencke mogoce res ne)
Jah, jaz sem bolj zadaj glede tega in sekako ne znam pogovarjat s telefonom. Bom kar na SD kartici ostal.sej nic ne tapkas, samo reces hey siri/ ok google play hencki in zadeva spila (ok za hencke mogoce res ne)
Kaj to pomeni podmapa?
Naj eden slika kako mu zgleda to na kompu in kako mu kaze potem v avtu.
(Bom se jaz poslikal popoldne kaj meni naredi...).
Nihče ne odgovori pa vprašam še enkrat..
Ali se da skakat po mapah na USBju prek tipk na volanu?
Jaz sem imel na Lexusu tako, da sem držal tipko za naslednji komad in je preskočilo na nasledjo mapo. Tukaj to ne deluje.
Po navodilih bi sicer moralo (poskusil nisem, lahko pa jutri, ko bom v avtu):
Poglej priponko 30722
Toporisic
Kaj to pomeni podmapa?
Naj eden slika kako mu zgleda to na kompu in kako mu kaze potem v avtu.
(Bom se jaz poslikal popoldne kaj meni naredi...).
Hvala. Jutri probam še enkrat ampak skoraj zagotovo mi ni delalo.
Sem šel zdaj probat in pri naši Corolli to ne deluje.
Iz navodil za uporabo:
Compatible device formats
The following device formats can be
used:
• USB communication formats: USB2.0
FS (12mbps)
• File formats: FAT16/32 (Windows)
• Correspondence class: Mass storage
class
MP3, WMA and AAC files written in any
format other than those listed above
may not play correctly, and their file
names and folder names may not be
displayed correctly.
Tisti, ki imate težave z branjem USB ključkev preverite kako imate formatirane, novi Windowsi in večji ključki sploh ne poznajo več FAT32 ampak samo exFAT, NTFS in ReFS. Tudi večje ključke se da formatirat v FAT32, ampak se ne da z Windowsi, potrebuješ nek tool kot je Guiformat
Naj nekdo testira in poroča, če je to vir problemov, ki jih nekateri imate drugi pa ne.
Hvala za hiter odgovor. To se mi zdi pa malo mino, če že ima senzorje, da ne prikazuje vrednosti. To imajo že skoraj vsi in tako če že imaš dražji sistem takoj vidiš katera guma je problematična.Ima senzorje in ne prikazuje vrednosti tlaka.