Zanimivo, kot sem gledal po salonih imajo hatchback neke Falken Ziex.....Um jaz sem dobil bridgestone
Zanimivo, kot sem gledal po salonih imajo hatchback neke Falken Ziex.....Um jaz sem dobil bridgestone
Zanimivo, kot sem gledal po salonih imajo hatchback neke Falken Ziex.....
Zanimivo, kot sem gledal po salonih imajo hatchback neke Falken Ziex.....
Ali lahko prosim razložiš, kaj si hotel povedati?Ta evropska znamka bo prva vgradila Googlov infotainment
Električni volvo XC40 uvaja veliko novost na področje avtomobilskemga infozabavnega sistema.www.zurnal24.si
No rajši evropskega kitajca kupite.
Pozdrav.
Kakšne so pa kaj te Falken gume, ki so na Corollah? Kot kaže so malo varčevali z gumami glede na to, da niso izbrali kakšnega bolj znanega opremljevalca?
sem vozil obe testni, karavn in sedan, obe sta imeli te Falken pnevmatike. držale so sicer normalno, so se mi pa zdele konkretno trde, glasne in po mojih ocenah, precej potratne, kar se porabe tiče. ampak za slednje, bi moral isti avto peljat še na kakšnih drugih pnevmatikah, da bi to lahko zagotovo potrdil.
Danes sem bil v salonu in slišal pogovor s stranko, je prodajalec bral iz sistema za naročanje. Konec meseca se bo dalo naročati MY20 avtomobile, na sedanu prihaja neka nova barva, drugače pa posodobljen infotainment in če sem pravilno slišal originalno vgrajeni parking senzorji, ne več v delavnicah servisov. Nadgradnja za aktualne modele je potrjena.
Model 2020 je že možno naročiti in ni treba čakati do konca meseca.Danes sem bil v salonu in slišal pogovor s stranko, je prodajalec bral iz sistema za naročanje. Konec meseca se bo dalo naročati MY20 avtomobile, na sedanu prihaja neka nova barva, drugače pa posodobljen infotainment in če sem pravilno slišal originalno vgrajeni parking senzorji, ne več v delavnicah servisov. Nadgradnja za aktualne modele je potrjena.
Pri executive mogoce, pri nizjih opremah jih pa montirajo na lokalnih servisih. Tudi ni prikaza oddaljenosti v stevcu ampak samo piska... Ti imas v executive se prikaz mrtvega kota in samodejno parkiranje, za te funkcionalnosti pa morajo biti vgrajeni v tovarni.To da so park senzorji vgrajeni v lokalni delavnici pa ne drži, ker sem točno to vprašal ko sem naročal corollo in mi je vodja salona povedal, da nič sami ne montirajo. Avto dobijo kot je naročen, nobenih dodatnih montaž.
Vprašanje za lastnike.
Ali je možno predvajati glazbo iz USB tudi iz priključka, ki je v predalu med sedežema?
Hvala in LP
Pozdrav.
Malo mi je zoprno imeti potegnjen kabel. Res bi lahko spredaj dali 2 porta ali omogočili prenos podatkov tudi z onega med sedeži. Nekako sem navajen da imam glazbo na USB. Ko bo omogočen android auto (če bo) bi to sploh prav prišlo, ker bo mogel biti telefon praktično non stop priklopljen in to spredaj in potem odpade USB ključek.
LP