Touchscreen...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Uporabi telefona v avtu se izogibam, sploh pisanju sms-ov. Navadni TS-i delajo z rokavicami normalno, ker so občutljivi na pritisk. Tu ima težave samo iphone, ki ima pa druge prednosti.

Prednosti so pri surfanju in pri branju, kjer lahko z enim prstom skrolaš, zumiraš, klikaš na linke itd. Ko sem še na Nokii kdaj surfal, mi je šlo vedno zelo na živce, ker si se moral s kurzorjem odpeljati do linka, ki je bil včasih zelo oddaljen.

Za pisanje imam pa na Touchu Pro vrhunsko qwerty hardversko tipkovnico in zato je pisanje daljših mailov in smsov pravi užitek.

Skratka, po dobrem mesecu me telefoni brez TSja ne zanimajo več. Enostavno so meni osebno preveč omejujoči.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Počakj še malo....Pride samsung z 12mp...
evil.gif

Sicer pa pred nakupom poskusi.
Samsung_i8510 8mp slike

Idou je že predstavljen z 12.1mp od SE
wink-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
To pa bo delalo kvalitetne slike.
stupid-1.gif
Sam res.
stupid-1.gif
Moj dobri stari 20D ima "samo" 8MP in sigurno vsaj 20x večji senzor.
Če bi raje vlagali v kvaliteto kot v MP bi sigurno lahko že imeli v telefonih fotkiče primerljive z npr. 6 let starim Canon A70, ki je delal odlične fotke.
jezen.gif

Tako pa sedaj najprej čakaš 10sek da izostri, potem 10 sekund da slika in potem 10sek da shrani.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Objektiv je pa ena kitajska plastična leča. V bistvu sploh ne vem, zakaj se trudijo z avtofokusom. Ker so senzorji majhni, bi lepo naredili zanje širokokotne objektive, pa fiskirali fokus na hiperfokalno razdaljo in stvar prodajali kot objektiv s fiksnim fokusom. Bi bila vsaj sem in tja kakšna slika ostra. Da o tistih šalah, ki jim pravijo fleši, sploh ne začnemo razpravljati. Ampak za ujeti kakšno trapasto faco v baru je dobro. Za spomin pač. Za kaj več mi pa na misel ne pride, da bi uporabljal telefon.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Se strinjam z vsem, žal pa v marketingu poznajo samo buzzwords: XX MP, autofocus, xenon.
frown-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Žal ta logika tudi v bazični fotoindustriji še kar vztraja, čeprav je leto ali dve nazaj kazalo, da je megapixel race over. Saj poznaš Canonov 50D. Ampak to je že za drugi forum.
grin1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Prodajalec kateri je prodal nekaj takih Gsm-jev in imajo tudi prevzeme za na servis pa je tako reku.

Mene zanima predvsem da bi se oglasil nek uporabnik in mi zaupal kako je zadovoljen
17758-icon_confused.gif

ne pa da mi napišete da so "buče".

To da ima Nokia dobre slike si me pa orng
hysterical-1.gif
, ker so Nokie znane po slabih slikah.

LP

evo ti ena slika s Nokie N82 pa sam presodi ali je dobra ali ne...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Med mobilniki je to, če mene vprašaš, super slika. V primerjavi z pravimi fotoaparati pa res kako svetlobno leto zadaj.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Enako sliko sem imel na SE s500i z 2mp. Nokia nima kaj iskat med fotoaparati proti SE, pa če se Nokia vsi fani skregate z mano (ja, tudi sam imam Nokio, ampak so slike popolnoma neuporabne).

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Ti si prvi, ki hvali E71 zaradi fotoaparata.
shocked-1.gif
Še vedno dosedaj je imela serija N boljši fotoaparat kot serija E. Čeprav je moje mnenje od teh "fotoaparatih" še vedno nekaj drugega.