Touchscreen...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Zanima me ali bi ponovno kupili "touchscreen"(tisti ki si ga lastite), glede na to da nekateri prodajalci odsvetujejo telefone
(baje so extra kvarljivi) in da naj bi se vsaka praska hitro poznala???

Kolega si je podaljšu razmerje na Mobitelu in vzel nekega Samsunga ki ima 8Mio samo je že prvi teden imel vs spraskan screen
shocked-1.gif

Kater GSM da kupim- Rabim pa dober fotkič ne pa vso šaro k ima comp
grin1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Se prav folija je rešitev glede screena THX
nahrung002.gif

Kaj pa glede kvarljivosti, ma kdo izkušenje
sprasujem se.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To so same buče, da se Touchscreen telefoni bolj kvarijo. Kdo ti je to reko ?
smile-1.gif

Folija pa je obvezna za take vrste zaslone, sploh ko je poleg še palčka, ki zelo popraska zaslon ob redni uporabi.

Dober fotoaparat imajo nokije, ampak te tanove nokije so slabo izdelane... Še najbolša si mi je zdela n95 8gb. N82 me je nervirala, zaradi slabega ohišja in tipk in sem se je na hitro znebil. Slike pa so ble res dobre.

Malo več povej o bodočem telefonu.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Prodajalec kateri je prodal nekaj takih Gsm-jev in imajo tudi prevzeme za na servis pa je tako reku.

Mene zanima predvsem da bi se oglasil nek uporabnik in mi zaupal kako je zadovoljen
17758-icon_confused.gif

ne pa da mi napišete da so "buče".

To da ima Nokia dobre slike si me pa orng
hysterical-1.gif
, ker so Nokie znane po slabih slikah.

LP

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Jaz sem naročil preko ebay-a... najcenejšo oz je bila zadeva v kompletu(6kom) Ni pa glih nevem koliko kvalitetna.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
In katera firma mobitelov dela boljše slike od nokije? Mislim, da je ni!! Kje si slišal, da je Nokia znana po slabih slikah? Kateri pa po tvojem mnenju dela boljše slike? SE ? lool

Mel sem , hmm, 8 telefonov s touchscrenom.Od SE p900, moto a1000 ... HTC.. pa do Iphone.Problem, sem mel samo z enim, ker se mu je 2krat razlila Touchscreen plast.Zaslon je normalno delal naprej... Enega sem vzel z vdrtim zaslonom (tega, pomojem ne moreš naret na Iphonu, ker ima preko trdno plastiko) , pri drugem pa sem po pomoti vdrl zaslon, pa se ni nič razlilo, in je vse normalno delalo dalje. Sem mel verjetno malo sreče, da se ni tam razlila plast.

Ne vem, kaj bi rad slišal, vendar v kolikor nisi pregrob z zaslonom in da uporabljaš folijpo, nebi smelo bit problemov. Na iphonu, pa je tak čisto druga tehnologija zaslona, tam pa je teh "možnih problemov" še majn oz.jih ni.

Sicer pa, SUPER sem zadovoln s touchscreeni, sploh s tem, ki je na Iphonu.

x5x

22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Jah sedaj vse kar je nad 5MP naj(povdarek na naj) bi delalo dobre slike.. sicer pa poglej na gsmarena za telefone(nekateri imajo celo slike narejene s telefonom)... pojdi v trgovino in naj ti dajo za poskusit pa boš videl(sam sem se tako odločil ker me je motila pri prejšnem samungu hitrost)
Ne priporočam ti Lg secret ker je fotoaparat obupno počasen in moraš imeti mirno roko.

Kar se pa tiče tc-ja.. sem imal htc-ja in hp in nisem imel nobenih problemov.Samo moraš malo paziti na zaslon. da ga ne pritisneš na kak rob...
Je pa spet tukaj kak os hočeš...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Konkretn odg.
zmaga.gif

Ja, imam doma Nokio in SE in SE nese Nokio v kvaliteti slike ko jo dam na comp- vrjemi da ni primerjave.
Samsung 8Mpix mi je padu v uč sam nism sigurn da bo to- to. 8Mpix pa bom gledu vseen da bo.

LP,Sheriff

x5x

22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Naj bi ga predstavil v Barceloni... . Najprej pa naj bi bil na volja v evropi tam marca-aprila..Pride pa tidi naslednjik Innov8

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Prodajalec kateri je prodal nekaj takih Gsm-jev in imajo tudi prevzeme za na servis pa je tako reku.

Mene zanima predvsem da bi se oglasil nek uporabnik in mi zaupal kako je zadovoljen
17758-icon_confused.gif

ne pa da mi napišete da so "buče".

To da ima Nokia dobre slike si me pa orng
hysterical-1.gif
, ker so Nokie znane po slabih slikah.

LP

Pomoje je Nokia enako znana po slabih slikah, kot so mobilniki s Touchscreenom bolj pokvarljivi
bonk.gif