Tošič free

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
To še ne pomeni da ne bodo obsojeni...sicer pa mene taki ne zanimajo..pač kupujeo prodajajo drogo..ok njihov problem..vejo da če jih dobijo gredo v čuzo in fertik. Odločil so se da se ukvarjajo z to dejavnostjo, pa konec..računi povsod plačani..v tujini..pri nas pa tudi..če hoče kdo drogo jo plača in konec. Mene bolj moti to ko berem da so hoteli rubiti jurčku in spet nič...to me moti, ne droga tam se ve da če kdo ne plača kakšne so sankcije..tukaj pa dejansko kradejo denar in niko ništa..

Problem je v tem, da država nima nič od tega.
frown-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
preden bo kdo prevec pameti razsiril naokoli:

Problematicni so prisluhi ki jih je izvajala BIA in ne slovenska policija. In se to bolj kot ne zato, ker je v sloveniji veliko tezje dobit odredbo za prisluhe kot v srbiji.

Dej no nehi, tut SLOVENSKE policije delo se ne bo upoštevalo....

p.s. bi blo pa fajn, da bi tut kdaj proti vam policajem kakšen pamet trosil...bedaki eni

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Kaj ima pa podjetnik od tega da 15 let špara in gara in potem nekdo ne plača? Kaj ima tam država? - ddv? - zaposleni? - davek na dobiček? sami minusi...Naj se naredi legalizacija droge pa bo imela država nekaj od tega..verjento koka pa hors ni možno ampak sama trava pa ne vidim ovire..res pa je da dilanje trave so male nepomembe ribe v morju...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
To še ne pomeni da ne bodo obsojeni...sicer pa mene taki ne zanimajo..pač kupujeo prodajajo drogo..ok njihov problem..vejo da če jih dobijo gredo v čuzo in fertik. Odločil so se da se ukvarjajo z to dejavnostjo, pa konec..računi povsod plačani..v tujini..pri nas pa tudi..če hoče kdo drogo jo plača in konec. Mene bolj moti to ko berem da so hoteli rubiti jurčku in spet nič...to me moti, ne droga tam se ve da če kdo ne plača kakšne so sankcije..tukaj pa dejansko kradejo denar in niko ništa..

Droga ni biznis, to ni niti priblizno podobno/primerljivo ali enako. Ce gre nekdo zavestno v to ni zaradi tega nic boljsi. Tudi pri posilstvu nekdo ve kaj bo storil pa ni zaradi tega nic manj kriv ali njegovo dejanje "boljse". Zaradi Jurcka ti na placujes vsak dan. Zaradi droga pa vsak dan nekdo umira na obroke.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Pa kdo koga sili da se špika v žilo?

ne, narkomani zaradi dolgcasa padejo v droge... dilerji so pa nazainteresirani mimoidoci
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
s tem si hotel povedati, da jih vendarle nekdo sili v špikanje? LOL ...še tisto dopiši, da ti v štartu dajo drogo zastonj
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
saj vem, da živiš v neki svoji dimeziji ampak halo no....
rolleyes-1.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Poznam ene in druge..pa do sedaj se vsak odloči zase ali bo posegal po drogi ali ne...zdej izgovor na težko stanje oziroma kakorkoli obrnemo se vsak zavestno odloči za drogo. Tud sam sem šel čez določen proces v mladosti pri drogi, ampak iz vidika zanimanja..pa me ni povleklo da bi nadaljeval..pa ni bilo samo enkrat..je res ne ne govorim o heroinu pa vseeno nima veze, droga je droga.kokain, speed, trip, x, trava itd...ampak sam sem menja da pač probaš in vidiš delovanje..sedaj za naprej pa vsak sam ve..in ne tukaj dilerji NISO krivi da ljudje uživajo upojne substance..pač oni samo služijo na račun glupih ljudi...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Diler je posredni krivec, neposredni pa bolj starši in družba. Sej ni ndelier kriv, da je narkič pršu do njega. O teh zastonj prvih, drugih šusih nej pa kr babicam razlagajo. In tko kot pravi Ice, vsak sam ve kaj dela, tko dilerji, kot poherji in narkiči.

lp

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
ti sofer iz beæa se drzi volana in ne komentiraj stvari ki jih ne poznas. Glede na tvoje poste je jasno da se je pamet tudi tebe izognila v velikem loku.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
No ko boš pred OŠ vidu, kako ti pauhajo osnovnošolce boš drgač mislu...
in ko imaš enkrat navlečenega otroka tudi..

Se pa strinjam, da so eni starši krivi eni pa tud ne... Družba je pač taka, da je rada na horsu..... Zato sem za Švicarski model, ki je to legaliziral.

Z mamili je povezano še kup kriminala od pranja denarja, belo blago, do gospodarskega kriminala... itd... in je neposredni problem države...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ja, mene se je pamet ognila že na daleč. Zato pa tko slabo živim.
evil.gif

Ti si pa na konc koncev samo policaj, ki večino časa preživi na forumu
hysterical-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
prisluhi... prisluh je nekaj kar misliš, da slišiš pa ne slišiš... meni potem prisluh deluje bolj kot ponarejanje dokazov ne pa zbiranje. zelo ponesrečena beseda.