Tosbiba No matter what: Kako?

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Hvala za link, glihkar se odločam da bi nabavla HPja. Kaj pa je s temi HP laptopi da so tako slabi, meni se npr. HP printerji ful dopadejo in nimam problemov z njimi.

Toshibe pravite, da ne.
Kaj pa Lenovo?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Hmm kako je zdaj s tem, vidim da ima ta še vedno 5400 disk? A je velika razlika med 5400 in 7200?

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
7200 diski so hitrejši in nekaj dražji vendar pa 5400 blagodejnejše vplivajo na avtonomijo baterije. Retail produkti po mojem mnenju ne bodo imeli serijsko oz masovno nikoli 5400 bussines serije jih marsikatere imajo... vse skupaj pa bo itak nadomestil ssd

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
@Patsy

Pri HPju nikakor ne glej "s" serije (npr 4510s, 4710s, 4720s,...), ker so res obupni. Če iščeš nižji rang za home use, potem bi ti res priporočal Toshibo, ti da 2 leti garancije in so kvalitetne! Tudi lenovo ni slab, oglej si model LENOVO VALUE LINE G550A

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa le pogumno........jih kar dosti pride nazai na servis
smile-1.gif

Ti to resno?
cry12bpy.gif
Tale U500 je kar luštna kompaktna zadeva. Ima prijatelj enakega, pa mu tudi novejše igre delujejo. Iz prve roke ti pa lahko povem, da težav s tem prenosnikom še ni bilo.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zanimivo da potem gledam na paleti Kup LCDjev........par DVD /Blue Ray predvajalnikov...kaki USBji.....iPodi....itd..na paleti je pa tud zmer 5-8 toshib!!!

Odvisno kako se mesec "obrne" .....sm pa ke kak HP.....malenkost več acerjev....

Vse reklamacije...
In kam gredo te Toshibe?
smile-1.gif

Kakor je meni znano, se pokvarjen računalnik pošlje iz BB/Mercatorja/xy... direktno v servis, oziroma ga trgovina takoj vrne uvozniku.
Se pa najpogosteje zgodi, da odleti kakšen disk, pa še to največkrat zaradi nepazljivega ravnanja.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kamele0N

Sam imam že 5 let Toshibo,pa do sedaj nikakršnih problemov in nič še ni crknilo.Soseda medtem menjala že 2 Hp-ja zaradi napak.
Vse je odvisno od uporabe in kako paziš na njega.Računalniki zadnji čas gredo na servis po tekočem traku zaradi virusov,odpovedi diskov ali ventilatorjev,ki jih nekateri ne znajo očistit.Toshibe so postale cenovno bolj ugodne kot Hp-ji z istimi komponentami,uporabniki,pa so še vedno nevedni kako se uporablja in prenaša prenosnike,zato gre mogoče kaka več na servis.
Kamele0N potem nam pa prosim povej kaj je narobe z temi toshibami,ki jih tolko vidiš na paleti?
Sam popravljam računalnike in verjemi,da popravljam več Hp-jev kot pa Toshib.Pri Hp-jih je ponavadi odpoved ventilatorja,crkne disk ali pa počen Lcd,Toshiba pa povečini virusi,tu pa tam kak disk in Lcd.Zelo pogosto si pa stranke zaželijo več RAM-a.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Glih danes sem gledala tega Lenovo. Nizka cena, zgleda vredu, sicer zelo plastičen - bolj švoh zglobi, pa ekran nekam zelo majhen - vsaj v višino.

Trenutno delam na cca 5 let star IBM Think Pad T41, ki ga pa žal že muči spomin. Mogoče je bilo to s tem ekranom optično, ker nisem navajena. Mi pa tile novi ultra glanz ekrani sploh ne sedejo. Imam špegu na steni in ga ne rabim na compu. ;-)
Bo kar problem zbrat nekaj novega. Se mi zdi, da je vsa ta plastika, ki jo zdaj dajejo skupaj narejena samo za 2letno uporabo, jaz pa rabim nekaj za resno delo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
za resno delo kot sama praviš, bo treba zraven tistim 600 € ki si jih pripravljena namenit za prenosnik dat še 600 €
grin1.gif

vem da pretiravam, ampak ti cenejši prenosniki so pač določeni kompromisi, nemalokrat tudi kakovost samega ohišja trpi, Value Line ni ThinkPad ampak za svoj denar je ok, glede na to, da je Lenovo kar pomeni, da bo delal 5 let če ga ne vržeš 5x na tla
grin1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Hvala. Počasi prihajam do spoznanja, da je za kup cenene plastike še 600 eur preveč in da dostikrat preplačamo želje. :)