Torta med prazniki - kje

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Ja kaj bo pa leto staro dete torto jedlo? Ja še poklicnega fotografa najet, najboljše da gredo na morje da si bo dete zapomnilo da je bilo za prvi rojstni na morju .

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Ja kaj bo pa leto staro dete torto jedlo? Ja še poklicnega fotografa najet, najboljše da gredo na morje da si bo dete zapomnilo da je bilo za prvi rojstni na morju .

Veš, otrok bo še najmanj torte pojedel. Nekaterim nam pa torta pomeni več kot "biskvit pa smetana". Če si ti s takim zadovoljna, še ne pomeni, da smo tudi ostali. Ja, in še enkrat bom poudaril, da ni težava, da izdelava z ženo torto sama, vendar raje prepustim zadevo tistim, ki to obvladajo in to naredijo tako kot je treba. In ja, sem za to pripravljen plačati.
Ti si pa kar naredi biskvit s smetano in uživaj. Dober tek.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Ne mesaj sorodnikov v peko torte ker nimas pojma kje zivimo mi ali oni, ali so se sploh med nami itd...
Tvoja percepcija o tem koliko casa imamo pa je tudi samo.. tvoja.
Zdaj pa chop chop. Hitro naredi biskvit s smetano pa uzivaj.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Jaz ti svetujem, da še danes naročiš v kakšni slaščičarni. Mi običajno 14 dni prej naročimo in nam vedno rečejo "aha, 24. rabite, to še bo šlo skozi". V decembru je precej gužva, tudi za torte, zato boljše pohiteti in se ne sekirati, ker ne bo sveža. Itak so te torte tak polne konzervansov (ne v slabem smislu - sladkor je pač odličen konzervans), da dokler ni odrezan prvi kos, ne bo razlike. Torta začne izgubljati kvaliteto, ko se enkrat načne.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Saj sladkor je še bolj škodljiv, kot konzervansi
wink-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj sladkor je še bolj škodljiv, kot konzervansi
wink-1.gif

Ti, dolg si zdržu, da nisi svoje fobije pred cukrom na plan privlekel. Ta tema pomoje ni zate...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Samo komentiram bedarije, marsikdo ne ve, da je pod E oznako tudi navaden vitamin C, pa mislijo da je to potem ne vem kako nevarno
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Samo komentiram bedarije, marsikdo ne ve, da je pod E oznako tudi navaden vitamin C, pa mislijo da je to potem ne vem kako nevarno
smile-1.gif
In kdo je kje omenil E-je? Samo to je še treba, da v temi o torti začneš najedati z e-ji.
bonk.gif
Ti sploh ločiš e-je od konzervansov?
Že to, da pišeš kako je sladkor bolj škodljiv od konzervansov, vse pojasni kak imaš speglane možgane. Pa sladkor je eden od konzervansov v torti, Presneto bog ....
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Tudi jaz ravnokar pričakujem prvorojenčka, predviden datum 23.12., za malo (ne)sreče bo ravno 25 ali 26
smile-1.gif

Tudi pri nas je bil datum 23.12., petek pred prazniki. Pa so naju naročili po praznikih... Imela sva živahne praznike, rodili pa smo potem po praznikih, 27.ga
grin1.gif