Torej katere ALTERjevke ???

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A zdej sm pa posesivna že?
grin1.gif
Ja kaj pa kaj hudiča ma MOJ za hodit na kave z bejbo ki se slini nad njim in odkrito flirta? Ne rečem da gre na kavo s kolegico s faksa alpa zarad mene nevem s kakšno lepotico, 1000x lepšo od mene... dokler je to kolegica in dokler je tudi pri njej razčiščeno, da je on samo kolega in se ga ne matra osvojit.

Kot da npr. tebi bi blo pa vseeno, da gre tvoja partnerka na kavo z nekom, za katerga veš da je total nor nanjo in bi naredil vse, da bi bla njegova? In bi jo verjetno tud vprašal; zakaj pa rineš na kavo z njem, če teb ni nč do njega, pa dobr veš kaj bi on rad od tebe?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Moj partner nima kej hodit na kofetke z drugimi bejbami za kere ve, da hočejo neki več od njega kot samo prijeten čvekec...

AAAAAAaaaaaahahahahahahah
hysterical-1.gif

In pol ga je praseeca povabla na kofetek.....pa še lepše nohte je mela od mene........sam 1 mesec je samska pa že fehta kurva ena.....pa še k frizerju je šla prej za to......pa etak je mela 3 tone make-upa na seb k ga jke povabla....

Sj prov sj mu bom vrnla sj mene tud bivši fehta za...ekhm kavo.......pa un zanč iz babjega večera k smo šle v 12ko pa....pa....

AAAAAAAaaaahahahaahha.....kokodajs
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Kot da npr. tebi bi blo pa vseeno, da gre tvoja partnerka na kavo z nekom, za katerga veš da je total nor nanjo in bi naredil vse, da bi bla njegova? In bi jo verjetno tud vprašal; zakaj pa rineš na kavo z njem, če teb ni nč do njega, pa dobr veš kaj bi on rad od tebe?

Čist odvisno od ženske do ženske......sem mel take k jih ni blo za spustit 15minut samih....pa take k so dale takoj vedt da so v vezi in da je to to.....tko da tm ni bil problem
wink-1.gif

Mal mora bit pa tud zaupanja......pa samozavesti
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A ti to govoriš o kakšni svoji tinejđerski punci? Sorry to so pa res igrce, zelo otročje... Kje sem napisala da bi JAZ potem šla se kej takega? Misliš da bi se dala na njegov nivo in z nekje privlekla enega tipa, da bi ga kao naredila ljubosumnega? Si se pa zmotil in to zelo
wink-1.gif
če bi hodil na kave s takimi kokošmi, bi si rekla; ups zmotila si se o njem, očitno je samo nek primitivec... In ga pustila brez teatra.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne bo šlo, ker imam zasebne opravke, lahko ti povem na ZS kaj in kako ker ne bom pisarila na forum kje sem in kdaj in zakaj.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
če bi hodil na kave s takimi kokošmi, bi si rekla; ups zmotila si se o njem, očitno je samo nek primitivec... In ga pustila brez teatra.

Tipična ženska izjava
cheer.gif

P.S.: pa iz izkušen ti povem da ne bi tako reagirala....ampak bi doma brusla nohte pa mulo kuhala.....pa kolegice klicala kdaj greste vn žurat
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Uuuuhuhuuu Johhny boy ma pa prijemčke......napredek
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
A zdej sm pa posesivna že?
grin1.gif
Ja kaj pa kaj hudiča ma MOJ za hodit na kave z bejbo ki se slini nad njim in odkrito flirta? Ne rečem da gre na kavo s kolegico s faksa alpa zarad mene nevem s kakšno lepotico, 1000x lepšo od mene... dokler je to kolegica in dokler je tudi pri njej razčiščeno, da je on samo kolega in se ga ne matra osvojit.

Dokler nisem poročen, mi je načeloma vseen, pol bo pa ženska itak imela prepoved da je kjerkoli razn kuča posao...btw, je na alterju kaka seksi albanka?

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Kako s5 sexy albanka......a nimaš že? Al si harem delaš?
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ne bo šlo, ker imam zasebne opravke, lahko ti povem na ZS kaj in kako ker ne bom pisarila na forum kje sem in kdaj in zakaj.

Kjera skrivnostna muca
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No, resnici na ljubo res ne vem 100% kaj bi naredila, ker nobena stvar ni 100% ane.. ampak predvidevam tako ali tako, da si bom zbrala in našla takega partnerja, ki ne bo po mojih ocenah primitivec in tudi ne bo imel ob sebi kupa kokošk s katerimi si bo filal ego. Vsaj do zdej se k sreči nisem še zapletla z nobenim takim primerkom in upam, da me pamet in presoja glede tega, kdo je v redu zame, ne bo zapustila.
smirk-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Eh....ko bo prišel gonitve čas....in bodo um in zavore popustile
grin1.gif

A na absolventu si že bla?
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Lej, tud ko sem bla stara 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23... sem bla ista
grin1.gif
vsaj kar se tiče kurbanja, lahko z gotovostjo rečem da mam čisto vest...

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Hm OK.......potem te pa čaka naslednja stopnička tm okol 32....33....35.....37 ura tiktaka.....in če se takrat sanje o princu na belem konju ne uresničijo znate zelo poblaznet v glavi
cry12bpy.gif
:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hm OK.......potem te pa čaka naslednja stopnička tm okol 32....33....35.....37 ura tiktaka.....in če se takrat sanje o princu na belem konju ne uresničijo znate zelo poblaznet v glavi
cry12bpy.gif
:
Ja, panično bo iskala darovalca semena, pa čeprav bo to lokalni pijanček ali vaška zguba.