Topshop ročna žaga - Rotorazer

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
A je to vredno svojega denarja, 100€ za eno no name mašino se mi zdi kar veliko,
čeprav zgleda kar ročna mašina ....
Glede na to da dobiš za 130€ dewalt kotno brusilko ....

Rotorazer

je kdo to kupil, kako se obnese?

lp

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Brez veze, raje manjši fleks .
Med to žagico in kotno brusilko je velika razlika, tako v možnosti uporabe, kakor tudi načina delovanja.
Tako, kakor ne moreš varno žagati s kotno brusilko ('fleks'), tudi ne moreš s to žagico uspešno brusiti kovine ali kamna.

Še odgovor avtorju teme: čeprav imam v svoji 'hobi' delavnici skoraj vse vrste orodij in strojčkov, se že nekaj časa odločam za nakup takšnega izdelka. Primeri, ko bi ga lahko uporabil, pa moram uporabiti kaj drugega je vedno več in že odkar sem si jo prvič bolj natančno ogledal me ta spomin vsakič malce 'zbode'.
Vprašanje je le, kako kvaliteten je ta izdelek na linku, tisti, ki jih gledam jaz v Bauhausu mi ne vlivajo zaupanja.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Tole bi blo samo za kašen tanjši les rezat. Poglejte si kak pleh reže. Iz obeh starni podstavljeno da lahko posredi režeš, ker moraš vedno pritiskat do konca na podlago. Pa ko je ploščico rezal, je tudi neke zvoke muke spuščala. Če bi res lahko naredil neko univerzalno orodje, bi to verjetno že obstajalo. Jebiga flex mora bit pr bajt.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Jst sm flexarco dal kot primerjavo podobno velikega orodja, to vsekakor ne nadomesti flexa.
Se mi zdi ta top šit kar drag no ....

lp

krofica

Fizikalc
24. feb 2010
376
94
28
Haha haha...nategancija živa... pomojem enkrat zarežeš s tisto klino bogo pa gre v maloro...
K hočeš najdt/kupit novo, je pa ni nikjer, kje so take čudne mere da bog pomagej... Podobna zadeva kot Interdiskont
smile-1.gif
)