Citat:
Uporabnik reality pravi:
in še nekaj za TČ zrak voda rabiš alternativo, razen če res nimaš pasivne bajte, ki naj ogrevanja sploh nebi rabla. minusi zrak vode so še zunanji ventilatorji, ki ti pozinimi zardi zmrznjene vode lahko polomijo lopatce...
To se sliši pa kot, da ti je naložil en prodajalec, ki ti je prodal tvojo zadevo, ki pač stane 2x več kot moja in bila v uporabi že dve sezoni bp.
Kaka alternativa, kakšna pasivna bajta, kakšne polomljene lopatice neki.
Priznaj da ti je pač nekdo prodal eno drago zadevo za relativno majhen prihranek v primerjavi z Z/V.
Jaz živim na 600 m, notranjska, pa ne novogradnja, ampak adaptacija zelo potratne bajte, samo talno gretje pa nimam nobene alternative. Še grelce sem izklopil, ker ni nobene potrebe po njih.
Tistega o zmrznjenih lopaticah ventilatorjev pa sploh ne bom komentiral, ker sploh ne veš o čem govoriš.
Na netu obstajajo slike TČ, ki imajo praktično spodnji del okovan v led, pa predejo ko urca. Dej si najprej preberi kaj o tehnologiji delovanja, pol pa nekaj razpredaj, sicer je tvoje nakladanje na ravni tistega iz raznih tem o zdravilcih in podobno.