Evo se že drugič pasem na rehabilitaciji v šmarjeških. Sicer kot vidim nekateri ne bi šli sem, ampak meni kar paše. Res da ni poceni in da ti vsako stvar zaračunajo da glava peče, ampak ker sem na strošek ZZZS bom že doplačal dobrih 5E na dan.
Nekaj sob je prenovljenih(klima, hladilnik, LAN, CATV, telefon...), tiste ki pa niso pa tudi niso tako žalostne (CATV, telefon), spodaj v avli imaš WL.
Je pa res da recimo za eno nedeljo stane kopanje in kosilo 18 evrov. Ampak pri kosilu ne bo nihče gledal, koliko boš pojedel solate (bife), koliko boš pojedel sladic in sadja itd. Tako da se niti ne splača iti kam ven jest, ker zunaj ti bodo pa vse dodatno zaračunali, ali pa ti bodo eno majhno skledco stare solate prinesli. Če pa imaš svojo pijačo pa tudi ne stokajo kaj preveč (če se malo odmakneš od šanka ti še kozarec odstopijo). Pivo je pač po 2,5, kava baje 1,7, cviček baje 1,5. Mi pijemo svojo pijačo, ohlajeno v sobnih hladilnikih oziroma sedaj kar zunaj na oknu.
Bazena imajo dva notranja(voda ccca 32), jacuzi in zunanji kjer ima voda okrog 28. Savne, masaže in podobne zadeve so za doplačat (spet ne malo!)