Toplice po Evropi

Oakey

Majstr
3. feb 2016
900
554
93
Ali ima kdo od vas kakšne dobre izkušnje s toplicami kjerkoli po Evropi? Torej veliki bazeni, dobra ponudba, cena ugodna oziroma vsaj zmerna, itd?

V oči so mi padle Therme Bucharest, menda ene največje v Evropi, cene pa zmerne vsaj za naš standard. Let je najugodnejši iz Benetk, pa tudi Dunaja.
Therme Bucuresti

Edino komentarji na Tripadvisorju in drugod so malo mešani in nisem več prepričan koliko so resnični in koliko se lahko zanesem na njih. Zato sprašujem vas Alter vseznalce in vsevede, če kaj veste o teh termah, ali pa katerih drugih kamor bi se splačalo zapeljat izven Slovenije? :)

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.419
404
83
Bad Blumau , Bad Waltersdorf z okolico kar nekaj dobrih spa hotelov. Plus blizu vse skupaj. Dobro uro od severne meje. Dobre izkusnje skratka.

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.449
2.450
113
A si lahko malo bolj konkreten kaj s tem misliš?

Kaj mislim s tem.... Terme so drage (karta med tednom 59€, med vikendi 69€), so pa čiste, voda ne smrdi ko kloru, nikoli ni pretirane gužve, sploh med tednom, dejansko ni nekaj otrok (čeprav mislim da niso adult only), ki bi ti skakali in vreščali. Včasih je celo bila opcija da si doplačal zajtrk in si jedel tam v enem njihovem zeliščnem vrtu. Takšnega zajtrka še nisem jedel nikjer, ok mogoče pri Repovžu. Ni da ni, vse kao bio, demeter, lokalno.... skratka odlična izkušnja.

shift

Guru
20. jul 2007
9.925
2.324
113
za šankom

Samo to. Cena je kot je. Vse ostalo kar malo gledam zadnja leta je "masa" in svinjarija.
Mi smo bili 3x, na začetku ko gledaš deluje drago, vendar, ko začneš primerjat cene z našimi toplicami ni več velike razlike kot recimo 5 let nazaj, 160 eur na osebo polpenzion plus kopanje, fora kopanja je da imajo omejen vstop, torej zunanje goste spuščajo not glede na zasedenost hotela, ponudba in storitve zelo na nivoju, skratka priporočam

• Všeč mi je

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.449
2.450
113
Hotel sem samo rečt da karta ne stane kot v Banovcih ali v Bukarešti.. Ja, glede kopanja pa so zato naredili po novem online booking.

shift

Guru
20. jul 2007
9.925
2.324
113
za šankom
Ko sem gledal in rezerviral je bilo cenovno za 3 osebe polpenzion nočitev ista cena kot v livadi v moravskih toplicah, :valjamse:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.449
2.450
113
Ko sem gledal in rezerviral je bilo cenovno za 3 osebe polpenzion nočitev ista cena kot v livadi v moravskih toplicah, :valjamse:

Nimam pojma koliko stane v Livadi, so pa zdaj cene kar poskočile, tam ene 350€ za noč v povprečju za dva, polpenzion. Je pa res da je tudi poskočila cena vseh okoliških lukenj.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.419
404
83
Slo zdravilisca so v generalu out of mind s svojimi cenami namestitev za nudeno kvaliteto hrane in namestitve. Od korone dalje zagotovo.

• Všeč mi je