Top shop

MB91

Pripravnik
5. feb 2012
133
0
16
zasluzi.net
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Glede na to, da je bil Sandi Češko lani najbogatejši Slovenec, kupci očitno obstajajo.

Studio Moderna: Slovenia’s multi-channel retailer, going global

Slučajno sva s kolegom enkrat nabavljala nekaj od direktnega dobavitelja za Top Shop in mi je takoj postalo jasno zakaj je tako. Primer: Aire Bra nedrček je nabavna cena slab evro z vračunano poštnino, koliko je pri nas prodajna cena vsi vemo
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zadnjič sem nekaj delal in imel TV prižgan. Vrtel se je top shop...videl par izdelkov, vmes umiral od smeha pri predstavitvah. Nek napitek za hujšat je zmagal. Pa potem lopata s katero tudi težje stvari ni težko nositi, pa na lopati (palici) lahko stojiš. Običen pekač za ceno mikrovalovne itd... Sinhronizacija predstavitev izdelkov v slovenščino zmaga.
hysterical-1.gif

Zanima me ste že kaj kupili prek top shop-a? Jaz še nisem naletel na karkoli, kar bi me prepričalo. Vse se mi zdi en velik nateg. Kdo sploh kupuje prek top shopa? In ali kdo nadzira, da to kar prodajajo dejansko velja (preparati za hujšanje ipd..)?

Nekateri izdelki so kar uporabni, naprimer razno orodje vse v enem. Češko ima celo ekipo ljudi, ki po svetu išče izdelke, ki bi bili zanimivi za naše tržišče. Če bi vedeli, koliko pojočih rib so prodali, bi obstali z odprtimi usti. Bolj je stvar neumna, bolj gre v promet.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Med tvojimi je neprimerno več bedakov. Pojočih adventnih venčkov ni kupilo prav veliko komunajzarjev.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če bi vedeli, koliko pojočih rib so prodali, bi obstali z odprtimi usti. Bolj je stvar neumna, bolj gre v promet.

Pa ravno prejšnji teden smo se s kolegi menli če je kdo dejansko kupil bugi ribo. Razumem da jo kupiš kot foro kakšnemu ribiču, se malo nasmeji, jo ma teden dni na steni in vrže dol. Ampak je bla cena taka, da ni ravno za hec blo kupit.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
To kupuje folk, ki gleda mehiške limonade, verjame vse kar sliši na tv (starejše ženske in verjetno tudi kaki moški), itd...

Ni pa se kaj za čudit v državi kjer še so ljudje tako primitivni, da volijo politike kot jih volijo.

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
Top Shop je Top Shit ... Nekdaj, ko sem še majhen bil ... tam 12, 13 let in sem takrat kar pogosto bil v bolnišnici, sem si kupil neko igralno konzolo ali kak bi se temu reklo, da bi si krajšal dneve v bolnici ... naprava, taka kot je za tetris, je bila videti, pa gor si lahko vozil formulo in ne vem kaj še vse, BREZ KOCK, prav, kot narisana formula. Seveda, kot mulc, cel nor, da si kupim to ... pride poštar čez par dni ... plačam, odprem kišto, te pa vse v kockah ... formula je bila kot tista klasična ... vse v kockah, isto tudi tetris, ki bi naj bil brez kock, vse v enem kompletu ... še tisti dan jih je mama klicala tja, pa jih skregala, izdelek tja poslali, denarja pa nikoli vrnili ...

Mislim, da sem za to sranje dal takrat 2000 tolarjev. Ni slišati veliko, ampak za 12-letnega mulca je to kar veliko penez bilo.

Top Shop se je pri meni že dokazal.

Je pa moja pred letom dnevi v eni trgovini kupla neki mikser za sadje, da potem priteče ven sok. Potem pa vidiva reklamo istega izdelka ...

Vse kar na Top Shitu prodajajo je Top Shop!
wink-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
hysterical-1.gif
Kdo se je oglasil. Toliko naivnežev, kot so jih okoli prinesli tvoji, jih Češko ne bo mogel v tisoč letih.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
12,7$ za ta kos plastike? Še to se mi zdi nateg, dejanska cena je verjetno okoli 1$.

Maš prav. Se mi zdi (nisem sicer čist prepričan), da so to zadevo pred kratkim na DX prodajali za 2-3 dolarje. Izgleda, da so vmes ugotovili, da prfuknjeni Evropejci drugje plačajo tud 40.
grin1.gif