Top shop

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Zadnjič sem nekaj delal in imel TV prižgan. Vrtel se je top shop...videl par izdelkov, vmes umiral od smeha pri predstavitvah. Nek napitek za hujšat je zmagal. Pa potem lopata s katero tudi težje stvari ni težko nositi, pa na lopati (palici) lahko stojiš. Običen pekač za ceno mikrovalovne itd... Sinhronizacija predstavitev izdelkov v slovenščino zmaga.
hysterical-1.gif

Zanima me ste že kaj kupili prek top shop-a? Jaz še nisem naletel na karkoli, kar bi me prepričalo. Vse se mi zdi en velik nateg. Kdo sploh kupuje prek top shopa? In ali kdo nadzira, da to kar prodajajo dejansko velja (preparati za hujšanje ipd..)?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi jaz sem se že spraševal, če je dejansko že bilo kaj iz Top Shopa uporabno.

Sam vem edino za Dormeo da je dober, ki se predstavlja na enak način.

Kupujejo pa to po moje starejši ljudje, ki jim je dolgčas doma in gledajo TV. Imam starejšo sorodnico (80+), ki cele pokojnine zabije za te stvari, potem pa jih ima v škatlah. Potem sem tudi kak mesec nazaj bral intervju z delavko iz Rdečega križa ki je rekla, da prihaja k njim redno ženska, ki je v invalidski pokojnini. Ker celi dan ne dela drugo kot gleda TV, porabi pokojnino za Top Shop izdelke in ji po dveh tednih zmanjka za položnice in hrano.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zadnjič sem nekaj delal in imel TV prižgan. Vrtel se je top shop...videl par izdelkov, vmes umiral od smeha pri predstavitvah. Nek napitek za hujšat je zmagal. Pa potem lopata s katero tudi težje stvari ni težko nositi, pa na lopati (palici) lahko stojiš. Običen pekač za ceno mikrovalovne itd... Sinhronizacija predstavitev izdelkov v slovenščino zmaga.
hysterical-1.gif

Zanima me ste že kaj kupili prek top shop-a? Jaz še nisem naletel na karkoli, kar bi me prepričalo. Vse se mi zdi en velik nateg. Kdo sploh kupuje prek top shopa? In ali kdo nadzira, da to kar prodajajo dejansko velja (preparati za hujšanje ipd..)?

Jaz bi na volilnem listu zadaj napisal vprašanje, "ste že kupili kdaj kaj iz topshopa?" če bi bil odgovor DA bi bil glas neveljaven

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kupujejo pa to po moje starejši ljudje, ki jim je dolgčas doma in gledajo TV. Imam starejšo sorodnico (80+), ki cele pokojnine zabije za te stvari, potem pa jih ima v škatlah. Potem sem tudi kak mesec nazaj bral intervju z delavko iz Rdečega križa ki je rekla, da prihaja k njim redno ženska, ki je v invalidski pokojnini. Ker celi dan ne dela drugo kot gleda TV, porabi pokojnino za Top Shop izdelke in ji po dveh tednih zmanjka za položnice in hrano.

Stara mama je nekaj enkrat kupila in od takrat ji lih v eno telefon zvoni, če bo še kaj.
stupid-1.gif

Nisem zihr, da so ti. Samo pomoje drugi ne morejo bit.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.541
906
113
kar se tiče lopate, lahko povem iz lastnih izkušenj, da je zelo uporabna. Sploh ko moraš premetavati kak težak sneg
wink-1.gif

Lahko pa jo tudi kupiš po drugih trgovinah.

ynos, mi je pa jasno, da ti ne moreš vedeti ali je taka lopata sploh za kaj uporabna...
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.761
9.975
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif

meni je čudno da se ti kot ekonomist čudiš temu ... sem bil enkrat na enem seminarju od lisaca pa je predaval tudi rok hrastnik, ki je takrat še bil pri studio moderna ... pa je enostavno vprašal dvorano kaj prodaja topshop ? seveda je dobil odgovore da drek ipd, ampak je lepo povedal da topshop prodaja sanje ... upanje
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

tele topshopi so ratal tak poden da res ni... ok, od studio moderne so uredu. lepo narejeni, imajo vsaj nek smisel... gledaš pa kakšne na TV3, al pa kakšna bolj leva tv, je pa taka žalost, da človeku slabo rata, in ne vem, kateri urednik to spusti v eter.

Najprej imaš glupe proizvode, potem je scenarij glup, dialogi še bolj, igralci pogreb,... ampak če to buliš vsak dan, ti zelze pod kožo, mu takojin nekega dne ugotoviš, da bi ti ta zadeva prišla prav, in jo naročiš...

in se strinjam z Jako. Kdor tam kupuje, nima pravice do volilnega glasu, ker tak ima že oprane možgane in ni sposoben smiselno razmišljat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz sem kupil pred 15 leti gel vložke za čevlje in so bili vrhunski. Sem imel probleme pri športu zarad bolečih podplatov in so se odpravile.

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
ksz

Sicer sem se tut sam zgražal nad nateguni iz TS, vendar me je ta vikend prijelo, da bi kupil nekaj pri njih... . Zgleda le nimajo samo neuporabnega sranja...

Cena je visoka oz. toliko kot v Crni luknji, ki je med dražjimi, res pa je da je največja ponudba: http://www.crnaluknja.si/vec.php?id=1158&tip=igre_cata_slov . Za osnovno igro Naseljencev preveri še v Šparu ali Leclercu; decembra so bili 26,50€ ali 25,60€.
Smo pa doma pri njih zapravljali za lansko NL - kupil darila za družino, ki sedaj večinoma samevajo po kotih. Dormeo program je med bolj uporabljenimi.

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif

Bolj je narod obupan, bolj se bogatijo napizdovalci. Write that down.