Tomaž vs mate

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.299
7.058
113
Upam, da bosta uporabljala sestavine, ki se dobijo v lidlu. Mogoče pa, naslednji teden se namreč začne ta TV show + lidl ima akcijo azijske hrane
wink-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
to je citat iz članka. onadva sta kulinarična kuharja in zgleda obstajajao to nekulinarični kuharji pa pol kulinarični kuharji...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Samo ko gledaš reklamo se ti pa zdi, da je Tomaž predstavljen kot nek "papak"...Mate pa dasa
smile-1.gif
no res ga je pa še enkrat tolk kot Tomaža skupaj...:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Glas. Ne moreš rečt, da ima ravno tipičen moški glas:) Sem mislil, da je tujec:))

Kdaj se bo pa to kej dalo gledat?

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Ja bosta, nekaj osnovnih pa bo tudi v akciji tisti teden. p.s. Prvi teden bo raca.

A to pomeni, da bosta kuhala tisto "raco", za katero je bil objavljen reecpt v lidlovem katalogu prejšnji teden?
aplauz.gif

Kot mi je bilo pojasnjeno se bodo vrteli oglasi v zvezi z jedjo, ki bo v akciji tekoči teden. Vsak pa naj bi pripravil svojo jed, recepti pa bodo objavljeni na Lidlovi strani. Če bo kakšen video, kako sta to skuhala pa ne vem. Bi bilo pa vsekakor zelo dobrodošlo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A samo reklame bojo? Wtf? Eh, sem že čakal na eno zabavno oddajo na slovenski tv, ampak očitno nebo kaj.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Da ne delam nove teme, me zanima samo nekaj ...

Gledam oddajo Gostilna išče šefa, ki je zdaj na popu.

Kdo je boljši kuhar? Ženska ali moški?
To me zanima predvsem po tem, ker po restavracijah in tudi zelo priznanih restavracijah kuhajo večinoma moški. A to pomeni, da ženske niso ravno tako vrhunske kuharce ali kako?

Če gledam po sebi. Skuhati znam kar veliko stvari, predvsem "klasične", to kar pač najraje in velikokrat jeva, med tem, ko moja zna marsikaj skuhat, spečt itd, predvsem pri pogačah in pecivu sem zmrznjen. Torej se mi še vedno bolj zdi, da so ženske potem bolj kot ne, majstrice pri klasičnih jedeh, ki se skoraj vsak dan znajdejo na mizi, med tem, ko moški nekaj skup spocamo pa se hvalimo, da smo odlično naredili, četudi je včasih čisto zanič, govorim o eksperimentiranju. :p

Aja, pa še to ... Ta glavni v tej oddaji, mislim da je Bine, ima rad skoraj prazen krožnik, med tem, ko se jaz takih krožnikov na veliko izogibam. Če se hočem najesti, more biti poln krožnik, ne pa da nekaj v restavraciji naročiš, drago kot ne vem kaj, na koncu pa še bi lahko pet takih porcij pojedel, da se bi najedel. Torej, bolj je poln krožnik, bolj sem vesel.
In še glede te oddaje ... razumem, da je ta Bine odličen kuhar (sicer sam ne vem) ampak očitno se on ne zaveda, da nimajo vsi ljudje istega okusa. Enim paše nekaj bolj soljeno, drugi občutijo preveč soli, če tudi je skoraj nič ni notri, tretji ne marajo pikantne hrane, med tem, ko bi drugi rekli za to pikantno hrano, da je premalo pikantna, eni ne marajo preveč kisa v solati, med tem, ko drugi nočejo jesti solate ker je premalo kisa, itd ... In kar hočem povedati, meni mogoče ne bi bila njegova hrana všeč, ker bi imel nekaj preveč in nekaj premalo notri, če bi si pa jaz kuha, pa bi si tako skuhal kot vedno, da je meni všeč in moji, med tem, ko njemu mogoče kaj ne bi bilo všeč. Ampak on je pač glaven tam, je njegova oddaja, in se lahko "izživlja" nad nekaterimi, ki mogoče dobro skuhajo, ali njemu nekaj manjka v okusu ...

Nazadnje urejeno:

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:

To me zanima predvsem po tem, ker po restavracijah in tudi zelo priznanih restavracijah kuhajo večinoma moški. A to pomeni, da ženske niso ravno tako vrhunske kuharce ali kako?

Če gledam po sebi. Skuhati znam kar veliko stvari, predvsem "klasične", to kar pač najraje in velikokrat jeva, med tem, ko moja zna marsikaj skuhat, spečt itd, predvsem pri pogačah in pecivu sem zmrznjen. Torej se mi še vedno bolj zdi, da so ženske potem bolj kot ne, majstrice pri klasičnih jedeh, ki se skoraj vsak dan znajdejo na mizi, med tem, ko moški nekaj skup spocamo pa se hvalimo, da smo odlično naredili, četudi je včasih čisto zanič, govorim o eksperimentiranju. :p

Aja, pa še to ... Ta glavni v tej oddaji, mislim da je Bine, ima rad skoraj prazen krožnik, med tem, ko se jaz takih krožnikov na veliko izogibam. Če se hočem najesti, more biti poln krožnik, ne pa da nekaj v restavraciji naročiš, drago kot ne vem kaj, na koncu pa še bi lahko pet takih porcij pojedel, da se bi najedel. Torej, bolj je poln krožnik, bolj sem vesel.
In še glede te oddaje ... razumem, da je ta Bine odličen kuhar (sicer sam ne vem) ampak očitno se on ne zaveda, da nimajo vsi ljudje istega okusa. Enim paše nekaj bolj soljeno, drugi občutijo preveč soli, če tudi je skoraj nič ni notri, tretji ne marajo pikantne hrane, med tem, ko bi drugi rekli za to pikantno hrano, da je premalo pikantna, eni ne marajo preveč kisa v solati, med tem, ko drugi nočejo jesti solate ker je premalo kisa, itd ... In kar hočem povedati, meni mogoče ne bi bila njegova hrana všeč, ker bi imel nekaj preveč in nekaj premalo notri, če bi si pa jaz kuha, pa bi si tako skuhal kot vedno, da je meni všeč in moji, med tem, ko njemu mogoče kaj ne bi bilo všeč. Ampak on je pač glaven tam, je njegova oddaja, in se lahko "izživlja" nad nekaterimi, ki mogoče dobro skuhajo, ali njemu nekaj manjka v okusu ...

Jebeš to namišljeno arhitekturo, ti si rojen politik. Serješ do nezavesti, pa popolnoma nič ne poveš.

Natural born.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:

večina žensk pač nima časa cel dan nekaj čarat po kuhinji ker mora še za druge skrbet. tako sta vrhunska politika in vrhunska kuhinja v domeni moških...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Eno vprašanje, ki me zanima ... Po čem je ta Bine Volčič tako poznan kot očitno najboljši kuhar v sloveniji? Ali je zmagal v prvi oddaji (prvih dveh nisem gledal tako da nič ne vem), ali pa ima kakšna svetovna priznanja ali kaj? Če gledam, oni bolj močan, ki tudi kuha, pa ima polno nekih medalj iz vseh možnih tekmovaj, pa ne kuha ravno dobro, kot bi si ta Bine želel. A je on kakšen drugi Jamie Oliver, ali še boljši?