najboljša vlagateljica na planetu je tudi to nekak čudežno predvidela pa pravi čas prodala ...
Subvencij trenutno ni več že od marca letos.Posodobitev kurilnice z zalogovnikom z obstojeco pecjo je hitro 5 jurjev, z novo pecjo pa 10(- subvencija, ki sedaj znasa ne vem koliko natancno)
Kako da ne. Marca se je zašibal nov razpis.Subvencij trenutno ni več že od marca letos.
Morda bodo spet, ko si bo ekosklad finančno opomogel vsaj tako sem nekaj slišal po rekla kazala sistemu.
Je pa pred tem znašala 4000€ max na prenovo kurilnice.
Sam sem že malo neučakan, da mi jih nakažejo, moja vloga namreč še ni prišla na vrsto od 15. decembra 2021.
Ce ti dobis %, potem midva s kalbotom dobiva promilePa res sodelavec me je prepričal, da je zamudil za las u oddajo vloge in kako se bo pod nosom obrisal za subvencije. Ko sem šel potem še sam gledat za tisti dotični razpis na katerega sem se sam prijavil pa je bil res zaprt.. Kako bo vesel ko mu povem, moram naprosit kakšen procent
Se razumeCe ti dobis %, potem midva s kalbotom dobiva promile
Papir in barva za denar je. Denarja se niTorej dnarja je.
Tole je mal tud posledica zadrževanja zalog zadnje leto in nabijanja cen črnega železa v nebo.Evo, se je že začelo pa še sredi septembra nismo:
https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/...ntov-zmanjsuje-proizvodnjo-za-tretjino/639495
Btw. Acroni je tudi vsem znižal plače za -10%.
Kdaj in koliko bodo odpuščali se še ne ve.
Ampak pri -30% proizvodnji in enakem številu zaposlenih v realnem sektorju pač preživeti ne moreš.
Mesečniki pa seveda v svojem slogu - brez stika z realnostjo:
https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/...irati-mesec-predlaga-obvezno-bozicnico/639540
JS gredo plače itak že gor, samo še božičnico naj se jim da.
Moja soproga se ukvarja s črnim železom, pločevino in podobnimi srtvarmi. Kovinsko borzo spremlja dnevno. Takoj, ko je bil v medijih brejking njuz, da je Putin napadel UA je komplet industrija, tudi SIJ ustavila potrjene dobave, naročene, že izdelane in skladiščene robe, ker so špekulirali, da bo cena zrasla. Zdaj, ko se je zarad nažiganja cen vse ustavilo pa jamrajo, kriva je pa elektrika...ne me hebat.Tole je mal tud posledica zadrževanja zalog zadnje leto in nabijanja cen črnega železa v nebo.