Toča

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
http://24ur.com/novice/slovenija/pred-golovcem-je-nastal-zastoj.html

Po nekaj letih sem jo konkretno občutil. Na avtu se sicer nič ne pozna. Je pa zanimivo nič takega pač toča pelješ se lepo dalje ljudje pa kot da ob toči ni pravil. Eni levo eni desno eni po bremzi...vse brez žmigavcev vse brez potrebe. Potem pa vidiš avtomobili pod drevjem na avtu pa drevje, ki res naredi škodo.
confused-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Apollo, eno vprašanje zate. Takega ki se ustavi pred mano v tunelu lahko zrinem ven iz tunela ali bi mi policaji napisali prekratko varnostno razdaljo, kljub temu da bi ravnal v splošno dobro?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
nebi glih ravnal v splošno dobro, ker bi naredu več dodatne pi*darije kot pa koristi
wink-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Apollo, eno vprašanje zate. Takega ki se ustavi pred mano v tunelu lahko zrinem ven iz tunela ali bi mi policaji napisali prekratko varnostno razdaljo, kljub temu da bi ravnal v splošno dobro?
Mahaš v avtu kot zmešan, ker ne moreš naprej (nadzorne kamere), pr seb si pa misleš, evo avto bo cel ostal, kriv bo pa itak ta pred mano.
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
Bolj sodra kot toča, saj po slikah sodeč! Res ne vem kaj se folku dogaja, pa ne moreš se ustavljati sredi AC kjer je hitrost vsaj čez 100 km/h!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Super kreteni, ki bi jih dal v arest zaradi česarkoli že, bi že nekaj našel, če pa ne pa v umobolnico.
To je očitno že dolgo nacionalni šport, pred leti je bilo isto zaradi babjega pšena, debili so ustavljali na vseh treh štrekah, za mano pa poln šleper. Obesil sem se na hupo, blendal, da je končno enemu kretenu potegnilo, ko je pogledal v vzvratno ogledalo in se umaknil. Za mišjega smo se ognili hudi nesreči, ker je tip speljal in se umaknil na odstavni pas, če ne bi tega naredil, bi verjetno dobili šleperja v rit.