Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Brat v Kranju skoraj fasal točo na glavo, 4km vzhodno stran v Šenčurju pravi orkan...ravnokar sem se vrnil z laufanja ob Pučnikovi ograji (2km vzhodneje od Šenčurja) kjer se je pa dvigoval prah na makedamski cesti - torej suša
Tole z velke je naša mislila, da je sneg, pa sem jo komaj uspel prepričat, da je toča...
@Mikrohard: Glede na to kako je zgledala nevihta, ko je šla mimo Kamnika, me bolj zanima, če mate streho še nad glavo?
Okolica Vranskega je tudi dobila danes. Nisem nič razumel, čemu na AC taka panika in 80 omejitev (v tunelih 60) , šele na izvozu za vransko mi je kapnilo, ko sem videl zamet.
Pa Ponikva pri Žalcu je bila tudi bela, sem zaradi grozečih oblakov ubral malo lokalnih cest proti domu.
Me je pa nasmejal en, ki je na lokalni cesti v podvozu pod AC očitno med nevihto parkiral v strahu pred točo, potem pa med čakanjem na konec nevihte zaspal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.