To pa je pravi gorenc,vse bi zastonj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Me zanima ce bo njegova družina kaj dobila....al se to le zgodi če si "pomembna oseba" , pa čeprav umreš po lastni neumnosti !

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Damn ej, kako po neumnosti človek zapusti svet.
Me zanima, kaj hudiča mu je šlo po glavi, da je šel to delat.

Joj se obnašate kot da ste vsi tukaj angelčki. Vsi delamo neumnosti enim se pač ne izide, sploh pa pod vplivom alkohola bedarije delamo - kot v tem primeru. Še vsak je bil pijan pa delal neumnosti, take in drugačne, enim se izide, drugim pa pač ne.

LP

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
me zanima tvoj IQ.

pol elta na križarki, bogu iz naogu glumit slugo in pridt domov k mami na siso brez pribitega dinarja.

Miško, ko si boš ti v osmih mesecih prišparal (ne zaslužil; prišparal) tolko kolk sem si jaz, pol boma lahko mi2 razglablala o mamini sisi in tako dalje,...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
me zanima tvoj IQ.

pol elta na križarki, bogu iz naogu glumit slugo in pridt domov k mami na siso brez pribitega dinarja.

Miško, ko si boš ti v osmih mesecih prišparal (ne zaslužil; prišparal) tolko kolk sem si jaz, pol boma lahko mi2 razglablala o mamini sisi in tako dalje,...
Ej pazi ti malo s tem tonom. A se ne ves, da je softi hud biznismen? Zdej ti bo takoj razlozil, kako zdila 50k letno.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
no mX je pa sin po poklicu tako da....
smirk-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kolega, kje si pa prebral, da kaj moram poknit..živali sigurno ne -že nisem uplenil lep čas nič, ker se mi ne gre za to..planinke so bolj na udaru.štekaš? jaga je samo krinka
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pičke vedno padajo na mangupe. če so pa oboroženi pa še bolj. je čist mokra še pred dvocevko odložiš.

sam kaj se pa zgodi, k pokažeš 9mm, kratko izvedbo in kljub trudu ostane 'žepna varianta'?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.